0

Beszállítóink

 

Omron ipari automatizálás, plc termékekOmron

A társadalmi szükségletek következő generációjának kielégítése a központi értéket képező érzékelési és vezérlési technológiáinkra épülő termékekkel és szolgáltatásokkal.

Vállalkozásunk otthon van az ipari automatizálásban, kivitelezésben, ezért nagy gyakorlattal rendelkezünk Omron termékek felhasználásával kapcsolatban. További információért keresse szakértőnket!

 

 

 

ETI energiaelosztási termékekETI

1950 óta napjainking az ETI a világ vezető cégei közé nőtt termékeket és szolgáltatásokat kínálva villamos installációkhoz, műszaki kerámiákat, műanyag és gumi alkatrészeket, valamint szerszámokat gyártva. A termékek és szolgáltatások színvonalát folyamatosan fejlesztve emelik, hogy ügyfeleik elégedettek legyenek, és megfeleljenek a legmagasabb üzleti elvárásoknak is. Valamennyi terméküket nemzetközileg minősíttetik, mindegyik számos minőségtanusítással rendelkezik.

 
 
 
 

Legrand termékek, energiaelosztás, kapcsoló, villanykapcsolóLegrand

 

A Legrand az épületek villamos- és digitális adatátviteli infrastruktúráinak szakértője. A világ több mint 180 országában jelen lévő, 35 000 munkavállalót foglalkoztató, dinamikusan fejlődő, francia központú cégcsoport nettó árbevétele 2012-ben elérte a 4,5 milliárd eurót. Kínálatunkban ugyancsak megtalálhatók a gyártó élvonalbeli video kaputelefonjai is.

 

 

 

Schneider Electric energiaelosztás, szerelvény, villanykapcsoló, Sedna,Schneider-Electric

A Schneider Electric a világ egyik vezető vállalata a villamosipar területén. Termékeinkkel és rendszereinkkel tökéletes megoldásokat nyújtunk az energiamenedzsment és villamosenergia-elosztás, az ipari folyamatok irányítástechnikája és automatizálása, az épületautomatizálás és biztonság, a kritikus energiaellátás és hűtés, az installációs rendszerek és vezérlés területén.

 

 

Milwaukee szerszámok és szerszámgépekMILWAUKEE

A Milwaukee termékeket gyártó Techtronic Industries vállalat az építőipari és ipari szerszámok területén kínál magas minőségű, professzionális eszközöket és kiegészítőket, amelyek a megbízhatóságuk és hatékonyságuk miatt népszerűek az iparban.

A termékskála többek között tartalmaz fúrógépeket, akkumulátoros gépeket, ütvecsavarozókat, SDS-PLUS építőipari gépeket, és kéziszerszámokat.

 

 

 

Elko Ep épületautomatizálás, energiaelosztás, mágneskapcsoló, kontaktor, okos otthon, vezérlés, automataElko Ep 

Termékeik közt a kezdetektől megtalálható a lakossági vagy ipari felhasználásra szánt eszközök széles sora. Olyan termékeket fejlesztenek és gyártanak, amelyek nem csak kényelmes vezérlést teszik lehetővé, hanem környezetbarát technológiával készülnek, valamint energiát takarítanak meg.

 

 

 

 

 

Krause alumínium létra, állványKrause

Jelenleg a KRAUSE a világ három pontján közel félezer munkatársat foglalkoztat és sikeres leányvállalata van Magyarországon. A magasban dolgozók számára kínálunk professzionális termékeket. A Krause létrák és állványok a magas színvonalú minőség, a biztonságos használat és a könnyú kezelhetőség jellemzi.

A kezdetektől nagy hangsúlyt fektetnek az innovációs tevékenységre, amely elismeréseként a cég számtalan nemzetközi díjjal, szabadalommal és védjeggyel rendelkezik.

 

 

 

 

 

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz