0

Krause létrák

Kiváló minőségű és híresen megbízható Krause létrák széles választékban, alumínium és fa anyagból. A legnépszerűbb típusokat akár azonnal szállítjuk raktárból! Válassz a két oldalon járható a csuklós vagy épp a lépcsőn is használható létráink közül.

  • 10 év garancia minden KRAUSE-STABILO termékre beleértve a STABILO gurulóállványokat
  • 5 év garancia minden KRAUSE-MONTO termékre beleértve a ClimTec és ProTec termékeket
  • 2 év garancia minden más termékcsoportra
  • 2 év garancia minden egyedi megoldásra, kivéve ha más garanciaidőről született megállapodás

Használd a bal oldali szűrőket, fokok, munkamagasság, anyag vagy a Krause sorozata szerint is szűrhetsz. Ha egyszerre többet szeretnél vásárolni írj és egyedi árat adunk. Ha valamit nem találsz vagy kérdésed van hívj vagy írj: Elérhetőségeink

A Krause állványai és alumínium állványrendszerei méltán elterjedtek az építőiparban, amelyek rendkívül jól kombinálhatóak és sok kiegészítő elérhető hozzájuk.

Rendezés:

Mi évek óta használunk Krause alumínium létrákat amelyekben nem csalódtunk. Jelentős különbségek lehetnek a különböző gyártók termékei között, a német Krause - amelynek van itthoni gyártása is - állandó fejlesztésekkel, minőségi kiegészítókkel ott van már évtizedek óta az élvonalban.

Nagyon széles a kínálat amely kiváló minőséggel és megfizethető árral párosul.

Több mint 120 éves a Krause

A német vállalat, amelyet a türingiai Bad Klosterlausnitzban alapítottak. A márkát sok ember munkája segítette, hogy elérjen a mai szintre. A cég sok fejlesztéssel és szabadalommal segítette a fejlődést elsősorban az alumínium létrák és ipari gurulóállványok terén.

 

Minden folyamat a vállalaton belül zajlik, a fejlesztéstől a gyártáson át az értékesítésig és a pontosan összehangolt szolgáltatásokig. A funkcionalitás, a balesetbiztonság és a kezelhetőség tekintetében saját szabványokat állítanak fel.

 

Jelenleg a Krause a világ több pontján több ezer munkatársat foglalkoztat és leányvállalatai vannak több földérszen is. A magyarországi gyárból is a magasban dolgozók számára kínálnak magas minőségő, professzionális termékeket.

 

Legyen szó egy alumínium létráról, speciális létráról, egy hajógyár állványzatáról, egy állványról a vonatok tisztítására és karbantartására, egy speciális teherautó állványról vagy egy lépcsőről az ipari termeléshez, a lehetőségek manapság szinte korlátlanok és mindezt kínálja a Krause.

 

A KRAUSE termékek naponta több milliószor bizonyítanak minden alkalmazási területen. A magánhasználattól a professzionális használaton át a kereskedelemben történő professzionális használatig, egészen a mindennapi ipari használatig és a személyre szabott speciális megoldásokig.

 

A Krause létrák és más termékek mindig a legmagasabb minőséggel, rugalmassággal és tartóssággal nyűgöznek le. A saját laboratóriumban végzett legszigorúbb minőségi és biztonsági vizsgálatok, valamint az állandó anyag- és TÜV-vizsgálatok a KRAUSE-termékek esetében magától értetődnek. Független vizsgálatok és tanúsítványok sokasága igazolja termékeink magas minőségét.

Egy márka, amely él és mindig van még egy ötlete   

A sikeres márkák abból élnek, hogy minden alkalmazott magában hordozza a cég DNS-ét. Ezt a KRAUSE folyosóin sétálva tisztán érezheted. Legyen szó akár egy régi alkalmazottról, akár a vállalat által évente felvett sok új gyakornok egyikéről: A felhasználók biztonsága minden ember, minden projekt és minden fejlesztés elsődleges célja.

 

Az összes előírás és szabvány betartása iránti elkötelezettséggel a teljes Krause-csapat minden nap újra és újra lenyűgözően bizonyítja, hogy a hagyomány, az innováció, a részletekre való odafigyelés és a munka öröme nagyon jól kombinálható. Az úttörő vállalatvezetésnek és a stratégia következetes, a felhasználók igényeihez való igazodásának köszönhetően a Krause 120 év után büszkén és nagy energiával áll a következő évek előtt.

 

Biztonságos munkavégzés a magasban minden vállalat számára kihívást jelent. Különösen a kis- és középvállalkozások kérdezik meg maguktól: Hogyan tudom munkáltatóként teljes mértékben kielégíteni a munkavédelem minden szempontját a vállalatban?

 

Erre ideális megoldásaink vannak. A klasszikus létra és állványtechnikai termékek mellett, mint a lépcsők, létrák, emelvénylétrák, mobil állványok és egyedi megoldások, számos kiegészítő szolgáltatást kínálunk ügyfeleink igényeihez igazítva.

 

Mivel a Krause Magyaországon is képviselteti magát raktárral és gyártóüzemmel ezért a szállítás is gyors és rugalmas. Ha valamelyik Krause létra nincs rakáron az áruházunkbanm akkor azoknak a szállítási ideje általában 5-7 munkanap.

 

GYIK

Önök sem szállítják a 3 méternél hosszabb létrákat?

De, kiszállítjuk a 3x14 fokos létrákat és az állványokat is.

Melyik létrát vegyem meg?

A választás elsődleges szempontja az elérendő magasság és például, hogy van-e szükség lépcsőn való használatra. A legnépszerűbb típusok a Corda 3x9 és Corda 3x11.

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz