0

Milwaukee Kéziszerszámok

 • Bitek

  A bitek a csavarozási munkák során szükséges alkatrészek, amelyekkel hatékonyan és precízen lehet csavarokat behajtani a fa, műanyag és fém felületekbe.

  A márka több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az akkumulátoros csavarbehajtó terén és a biteik is az iparág legjobbjai közé tartoznak. Az előnyei közé tartozik a strapabíró kialakítás, amely ellenáll az erős igénybevételnek és a hosszú használatnak, valamint az éles és precíz vágóélek, amelyek segítenek a csavarok hatékony és gyors becsavarásában. A bitek széles választékban elérhetőek különböző méretekben, kialakításokban és anyagokban, így minden szakember és barkácsoló megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot. A  A csavarozási és furási munkák során rendkívüli jelentősége van a pontos jelölésnek amelyhez ajánljuk a népszerű a Inkzall filceket.

 • Villanyszerelő szerszámkészlet, szerszám

  szerszámok villanyszerelőknek

  Tartós és megbízható villanyszerelő kéziszerszámok. Mérőműszerek a pontos munkához. Válaszd a profik eszközeit!

 • Dugókulcsok

  Dugókulcsok gépekhez és kézi behajtáshoz. A megbízható gyártó kínálatában 1", 1/2", 1/4", 3/4", 3/8" dugókulcsok és hajtókarok is megtalálhatóak nem csak egyesével hanem racsnis dugókulcs készletek is.

   

 • Feszítők és bontók

  Az építőipari munkák során főként a bontási fázisban elengedhetetlen egy minőségi feszítő vagy bontó szerszám. A zsalutáblák és egyéb famunkák során hasznos eszköz a szöghúzó vagy a ládabontó.

   

 • Fogók

  A fogók kiváló minőségű anyagokból készülnek és tervezésüknek köszönhetően kényelmes és ergonómikus a használatuk több óra munka során is.

  A kábelvágó fogók az elektromos vezetékek vágására szolgálnak, és az egyik legfontosabb eszköz a villanyszerelők számára. Az előnyei közé tartozik a kiváló minőségű acél, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot, valamint az ergonomikus kialakítás, amely biztosítja a kényelmes és hatékony munkavégzést.

  A kombinált fogók hasznos eszközök a fém vagy drót vágásához, illetve azok hajlításához vagy formázásához. Az előnyei közé tartozik az erős és tartós kialakítás, a kényelmes fogás, amely lehetővé teszi a hatékony és pontos munkavégzést. Népszerű termék a 7 az 1-ben többfunkciós kombinált fogó.

  A VDE oldalcsípő fogók biztonságos és hatékony eszközök az elektromos munkákhoz, amelyek megfelelnek az összes szükséges biztonsági előírásnak. Az előnyei közé tartozik a megbízhatóság, a tartósság és a kiváló minőség, amely lehetővé teszi a biztonságos és pontos munkavégzést.

   

 • Fűrészlapok

  A fűrészlapok alapvető eszközök a fa- és fémiparban, melyek széles körben használatosak otthoni felhasználásra és professzionális műhelymunkálatokra egyaránt. Választékunkban megtalálhatóak a különböző típusú és méretű fűrészlapok, hogy minden feladathoz a legmegfelelőbbet tudja kiválasztani. Mindegyik termékünk a legmagasabb minőségű anyagokból készült, amelyeket a tartósságuk és a hosszú élettartamuk jellemzi. Az orrfűrész vagy másnéven szablyfűrészek lapjai Made in USA termékek amelyek a legmagasabb minőséget képviselik.

  A karbid fogakkal ellátott Nitrus Carbide orrfűrészlapok többet, tovább és gyorsabban vágnak akár öntött vasat és rozsdamentes acélt is.

  Összességében a fűrészlapok kiváló minőségű anyagokból készülnek, és garantálják a tartósságot és a hatékonyságot minden fűrészfeladat során.

 • Fúrószárak

  A Tools egy vezető amerikai szerszámgyártó, amely híres minőségi fúrószárakról. A cég számos típusú fúrószárat kínál, amelyek különböző anyagokhoz és alkalmazásokhoz alkalmasak.

  A fúrószárak között találhatók fémfúrók, betonfúrók, fafúrók és univerzális fúrók is. A fémfúrók rozsdamentes acélhoz, alumíniumhoz és acélhoz is alkalmasak. A betonfúrók hatékonyan fúrnak betonba, téglába és más kemény anyagokba. A fafúrók pedig puha és keményfákhoz is használhatók. Az egyik legnagyobb előnye a fúrószároknak a tartósságuk és hosszú élettartamuk. A fúrószárak minőségi anyagokból készülnek, és szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül, hogy biztosítsák a magas minőséget és a megbízhatóságot.

 • Inkzall filcek

  A legnépszerűbb terméke!

  Miért szeretik a szakemberek az Inkzall filceket?

  Az egyedülálló jelölési tulajdonságaiért és emellett kiváló ár-érték arányáért.

  Hegyes akril hegyű filctollak, amelyek nem deformálódnak el és kiválóan használható durva felületeken is: OSB lapon, betonon, téglafelületen, durva fafelületeken, vizes-poros felületen is.

  Kivitelek:

  • Jelölő filcek (vékony, vastag)
  • Szelepes jelölőfilcek (lakk filcek)
  • Szövegkiemelő filcek
  • Vékony hegyű filcek

 • Fűrészek és vágók

  A csővágók és kézi fűrészek az ipari szakemberek számára készülnek, és számos előnnyel rendelkeznek.

  A csővágók hatékony és precíz eszközök, amelyek lehetővé teszik a réz vagy PVC csövek gyors vágását. Az előnyei közé tartozik a tartósság, a kiváló minőségű anyagok és a kényelmes használat. A mini rézcsővágóhoz külön rendelhető görgő és a racsnis PVC vágóhoz cserélhető penge.

  A kézi fűrészek különféle anyagok vágására használhatóak, beleértve a fa, fém, gipszkarton és műanyagokat. Az előnyei közé tartozik a tartósság, az éles és precíz vágás, a könnyű kezelhetőség és a kényelmes fogás.

  A márka kiemelkedik a többi szerszámgyártó közül a kiváló minőségű anyagok és a fejlett technológiai innovációk felhasználása révén. Az általuk kínált csővágók és kézi fűrészek mindegyike megbízható és tartós, így biztos lehetsz abban, hogy a szerszámaik hosszú távon is hatékonyan működnek.

 • Csiszoló és vágókorongok

  A gyémánt vágókorongok a kemény anyagok, például a beton, csempe vagy mészkő hatékony vágására szolgálnak. Az előnyei közé tartozik a tartósság, a hosszú élettartam és a nagy sebességű vágás, amely lehetővé teszi a hatékony és precíz vágást a legkeményebb anyagokban is.

  A fém vágókorongok a vas, rozsdamentes acél, alumínium és egyéb anyagok vágására szolgálnak. Kínálatunkban a kis és nagy sarokcsiszolóhoz is megtalálod a legmegfelelőbb korongot.

  A lamellás csiszolókorongokat a fém, fa és egyéb anyagok csiszolására és formázására tervezték.Az előnyei közé tartozik a magas színvonalú felületi kialakítás, a hosszú élettartam és a kiváló minőség, amely lehetővé teszi a pontos és precíz csiszolást.

  A márka elkötelezettsége az innováció, a minőség és a megbízhatóság iránt biztosítja, hogy a termékei a legmagasabb színvonalúak legyenek. A szerszámok és kiegészítők széles választékában minden szakember és barkácsoló megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot.

Rendezés:
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz