0

Milwaukee Elektromos gépek

 • Csavarbehajtók

  A csavarbehajtók megbízható és hatékony eszközök a fúrás és csavarozás területén. A csavarbehajtók három fő típusa a fúrócsavarozó az ütvecsavarozó és az ütvefúró-csavarozó, amelyek különböző feladatokra és igényekre lettek tervezve.

  A csavarbehajtók a szabadalmaztatott RedLithium technológiáját használják, amelyek hosszabb üzemidőt és nagyobb teljesítményt tesznek lehetővé töltésenként. Ez azt jelenti, hogy hosszabb ideig dolgozhatsz anélkül, hogy állandóan meg kellene állni az akkumulátor újratöltésére.

  Összességében a csavarbehajtók megbízható és professzionális szerszámok, amelyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak a fúrás és csavarozás területén. Függetlenül attól, hogy fúrócsavarozót vagy ütvecsavarozót választunk, a csavarbehajtók segítenek hatékonyan és precízen elvégezni a munkát. Széles palettáról választhatsz a csavarbehajtóhoz bit készletet is.

  Vásárolj most, és tapasztald meg a erejét!

 • Akkumulátorok és töltők

  Amiben nagyon erősek a akkus termékek az elsősorban az akkumulátorok egyedülálló minősége és megbízhatósága. Alapvetően két nagy rendszere van a Milwaukee-nek: az M18 (18 Voltos) és az M12-es (12 Voltos) akkumulátor család. Mind a kettő többféle kapacitással elérhető és többféle töltővel és töltő kombinációval de akkumulátor és töltő szettek is megvásárolhatóak.

  Az új REDLITHIUMTM HIGH OUTPUTTM tovább tart, gyorsabban gondolkodik és erősebben dolgozik az előző generációhoz képest. Az új nagyobb teljesítményű processzorok amelyek nagyobb áramfelvételre képesek és akár 33%-al hosszabb működési időt biztosítanak továbbra is kompatibilisek az eddigi M18 akkumulátor rendszerhez.

  Az akkumulátorokat használhatod a rádiókhoz és más akkumulátoros eszközhöz is.

 • Fűrészek, Csővágók

  Az akkumulátoros fűrészek nagyszerű alternatívát jelentenek azok számára, akik szabadságot és kényelmet akarnak a munkájuk során.

 • Hőlégfúvó, Forrasztópáka

  A akkus hőlégfúvói nagyfokú mozgásszabadságot biztosítanak a felhasználóknak, és kompakt kialakításuknak köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyeken is könnyen használhatóak. Az akkus hőlégfúvók előnye, hogy nem szükséges az áramforráshoz közel lenni ahhoz, hogy használhatóak legyenek, így kényelmesen használhatóak az építkezéseken, illetve kültéri munkák során is.

  Legyen szó műhelymunkáról, autószerelésről vagy építőipari munkákról, az akkus hőlégfúvók előnyeit sokan már felismerték és sikeresen alkalmazzák a mindennapi munkájuk során.

 • Kábelbehúzó

  A világ első akkumulátorral működtetett kábelbehúzó megoldását a készítette. Az akár 72 méter hosszú vezetéket is behúzni képes változtatható sebességű szénkefe nélküli motor egyedülálló technikai megoldás a 18V-os rendszerű akkus gépek piacán.

 • Akkumulátoros kábelkrimpelő és kábelvágó

  Az akkumulátoros hidraulikus kábelvágók gyorsan vágják a kábeleket még a nehezen hozzáférhető helyeken is. Képzeljük el, hogy kábelt kell vágni valahol kint távol minden energiaforrástól ahol a legjobb megoldás az akkus kábelvágó használata amely akár 75mm átmérőig vágja a földkábeleket is. Többféle cserélhető pofa rendelhető.

 • Lámpák

  Nagy fényerejű területmegvilágító lámpák akár több mint 20 000 lumen fényerővel, de a kínálatában megtalálhatóak a kisebb térmegvilágítók vagy a hordozható reflektorok és a fejlámpák is.

 • Lézeres Szintező

  A lézeres szintezőket pontos magassági, vízszintes és függőleges vonalak létrehozására használnak az építőiparban. Kiviteleltől függően minden szükséges funkciót biztosítanak, egy vízszintes vonal vetítést, függőleges vonal vetítést, szintezést, derékszögbe-állítást, 360°-os vetítést, de akár távolságmérésre is képesek.

  TÍPUSOK ÉS JELLEMZŐK:

  • Pontlézerek, vonal-lézerek, keresztlézerek. Ezek a műszerek általában használható távolság tartományban is különböznek.
  • Rendkívül pontosak, gyorsak és könnyen használhatók. Általában minél pontosabb mérési osztályba tartoznak annál magasabb az ára.
  • Ellenállóak a por, a nedvesség és az ütésekkel szemben, kiviteltől függően, de használat előtt el kell olvasni a gyártói utasításokat.
  • Felhasználhatók kültéri és beltéri feladatokra is, de a kültéri használat során érdemes figyelembevenni a környezetet és a láthatósági viszonyokat. 

 • Sarokcsiszolók

  A akkus sarokcsiszolók megbízható megoldást jelentenek a nehéz feladatokhoz, és széles körben használják az építőiparban, a fémiparban az autószerelésben és az ipari javításokban is de hasznos lehet a ház körüli munkák során is. Az akkus sarokcsiszolók egyre népszerűbbek az iparban, ahol a mozgékonyság és az energiafüggetlenség kulcsfontosságú. A akkus sarokcsiszolói kiváló minőségű anyagokból készülnek, így megbízhatóan teljesítenek a legnehezebb feladatok során is.

  Külön említést érdemel a laposfejű sarokcsiszolója amely a hajtóműfej kialakítása révén lehetővé teszi a szűk helyen történő munkavégzést 42°-ig. A sarokcsiszolók a RAPIDSTOP megoldással akár 2 másodperc alatt lefékezik a vágókorongot.

  Sarokcsiszolóhoz elengedethetlen egy kiváló vágókorong és a személy és munkavédelemhez pedig védőszemüveg.

Rendezés:
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz