0

Megnyitottuk új szaküzletünket

2024-02-06 21:01

A mai napon megnyitottuk új, önkiszolgáló villamossági szaküzletünket Baján, a Keleti krt. 28 szám alatt.

 

Penta Elektrik Villamossági Üzlet megnyitásaMegnyitottuk új kiskereskedelmi önkiszolgáló üzletünket Baján, a Keleti körút 28. szám alatt. A hivatalos megnyitóra hétfőn délelőtt került sor, amelyen részt vett Zsigó Róbert, Baja és térsége országgyűlési képviselője, valamint Széll Péter alpolgármester is. Az eseményen Vászics Lajos, cégünk alapító-tulajdonosa köszöntötte a jelenlévőket, hangsúlyozva, hogy a kereskedelem a cég három pillérének egyike. Bízunk abban, hogy az új, kényelmes és tágas helyen tovább erősödik a kiskereskedelmi szegmens.

A Penta-Elektrik Kft. eredetileg elektromos tervezéssel, kivitelezéssel, ipari berendezések gyártásával, valamint automatizálással és irányítástechnikával foglalkozott. Az évek során azonban kibővítettük tevékenységi körünket a kereskedelem felé is, és magas színvonalú, rugalmas szolgáltatásaikkal környék meghatározó villanyszerelési szaküzletévé váltunk.

Köszönjük Zsigó Róbert képviselő úr gratulációját és jókívánságát a fejlesztéshez és évtizedes szakértői tevékenyégünkhöz. Széll Péter, az alpolgármester úr beszédében kiemelte, hogy a Covid, az energiaárak változásai és más nehézségek ellenére a Penta-Elektrik Kft. továbbra is sikeresen fejlődő vállalkozás. A helyi önkormányzat nevében sok sikert kívánt a vállalkozás vezetőinek és munkatársainak, amelyet ezúton is köszönünk!

Az eseményen elhangzott, hogy a cégünk immár második telephellyel rendelkezik, és a kereskedelmi raktárunkban átlagosan több mint 10 ezer raktári tétel áll rendelkezésre. Új szaküzletünkben több mint 200 m2 üzlettérben, és az ehhez kapcsolódó 1000 m2 raktárterületen állunk vásárlóink rendelkezésére, kiváló minőségű villamosipari termékekkel, ugyancsak magas minőségű Milwaukee szerszámokkal és szermszámgépekkel, valamint világítástechnikai termékkekel igyekszünk Vásárlóink legmagasabb igényeit is teljes mértékben kiszolgálni. Ez biztosítja a széles körű ügyfélkiszolgálást, melyet rugalmas és szakértő kollégáink valósítanak meg nagy- és kiskereskedelmi kínálattal, jó hangulattal és gyors kiszolgálással. Cégünk olyan nagy és meghatározó gyártók termékeit forgalmazza, akik logisztikai és szakmai felkészültségükkel segítik partnereik munkáját. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés és a minőségi szolgáltatás iránt.

​Reméljük új szaküzletünk meglevő és új partnereink teljes megelégedésére szolgál majd!

 

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz