0

Világítástechnika

lámpatest, fényforrás, LED, ipari lámpatest, LED szalag, dekoráció
 • Beltéri lámpatestek

  beltéri lámpatestek

 • LED szalagok és tartozékok

  Ha nem ismered pontosan a keresett terméket, érdemes elolvasni a LED-szalagok szereléséről szóló bejegyzésünket:

  LED szalag szerelése

  LED szalag világítási megoldásainkkal elegáns, de ugyanakkor rendkívül hatékony és megbízható világítási rendszereket hozhatunk létre. Dekorációs világításnak, hangulatvilágításnak vagy díszilágításnak is jól alkalmazhatóak a LED szalagok, különböző alumínium profilokba telepítve.

  Rengeteg féle profil közül lehet választani, a gyártók megoldásokat kínálnak a legkülönfélébb elhelyezési, világítási igényekhez is. Lehet függesztett LED profil, profilba elhelyezett tápegységgel, különböző építési anyagokba süllyesztett profilok vagy akár lépcső élvilágító vagy sarokba épített LED szalag. Ezek mind megoldhatók LED profil termékeinkkel!

   

  Kulcsszavak:

  LED szalagok, RGB LED szalag, LED szalag tartozékok, LED sín, LED profilsín, LED dimmer, LED fényerőszabályzó, LED szalag kapcsoló,

 • Ipari lámpatestek

  ipari lámpatest, munkalámpa, védett lámpatest, fénycsöves lámpatest, csarnokvilágító

 • Alkonykapcsolók

  Az alkonykapcsolók olyan elektromos alkatrészek, amelyek önállóan nyitnak és zárnak egy áramkört. Az adott állapot a környezeti fényerősségtől függ, amelyet a alkonykapcsoló egy fototranzisztor vagy fotodióda segítségével mér. Ha a fényerő egy bizonyos küszöbérték alá csökken, a kapcsoló bezárja az áramkört, és a következő alkatrészek áramellátása megszűnik. Az időzített kapcsolókhoz képest a alkonykapcsolók a fényérzékelőnek köszönhetően a fényerőre reagálnak, nem pedig az órákra vagy időzítőkre. A szürkületkapcsolónak számos előnye van az időkapcsolókkal szemben, különösen a szabadban, mivel évszaktól függetlenül használható. Így a kültéri világítás automatikusan a szürkület idejéhez igazodik, míg az időzítőket folyamatosan újra kell programozni.


  alkonykapcsoló, alkonyat kapcsoló

 • Éjszakai fény, irányfény

  éjszakai fény, irányfény, éjjeli fény

 • Elemlámpák

  kézilámpák, elemlámpák

 • Fejlámpák

  LED fejlámpa

 • Mozgásérzékelők, jelenlétérzékelők

  A mozgásérzékelők az érzékelt területen az emberi test által kibocsátott infrasugárzás szintjét a környezet sugárzásához viszonyítva érzékeli és elektromos jellé alakítja. A mozgásérzékelők használata elterjedt a világítástechnikában, de a biztonságtechnikában is. Lehetnek beépítve a mozgásérzékelős lámpában, de használhatunk kültéri mozgásérzékelőt vagy éppen gipszkartonba süllyeszthető mozgásérzékelőt is. Kínálatunkban megtalálható a sarokra szerelhető vagy a mikrohullámú 12V vagy 24V-os mozgásérzékelő is. Használatukkal kényelmesebbé tehetjük mindennapjainkat de a lámpát sem felejtjük felkapcsolva mert a világítási idő időzíthető.

  A jelenlétérzékelő működése nem a mozgást hanem az állandó ottlétet érzékeli. De vannak termékek amelyek mindkét érzékelési tulajdonsággal rendelkeznek vagy mozgás és jelenlétérzékelők.

   

  mozgásérzékelős kapcsoló, jelenlétérzékelő, mozgásérzékelő, mikrohullámú érzékelő

 • Munkalámpák és szerelőlámpák

  szerelőlámpa, munkalámpa, hordozható LED lámpa, akkumulátoros munkalámpa

 • Reflektorok, fényvetők

  Reflektor, Fényvető, LED reflektor, LED fényvető

 • Kültéri lámpatestek

  kültéri lámpatestek, vízmentes lámpatestek

Rendezés:
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz