Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!

0

Túlfeszültség levezetők

A túlfeszültség levezetésről egyre fontosabb gondoskodni az elektronikai eszközök egyre nagyobb száma és értéke miatt mind az irodai, otthoni de az ipari berendezések esetén s.

Egy megfelelően kiépített rendszer képes hatékonyan ellátni a villám és túlfeszültség levezetést.

Érdemes jól átgondolni vagy szakamber segítségét kérni a megfelelő fokozatok kiválasztásához amely az erős és a gyengeáramú hálózatunkat és készülékeinket is megvédi.

A Kiwa levezetők megnevezésében a PV és PH megnevezés a fotovoltaikus rendszerek egyirányú áramköreinek túlfeszültségvédelmét jelöli melyek a napelemes rendszerek túlfeszültség védelméhez ajánlott.

Elosztók, hosszabbítók alapszintű túlfeszültség védelemmel

Szaktanácsadásban is segítünk a villámvédelem és a túlfeszültség levezetők területén: Kapcsolat

 

túlfeszültség levezető, túlfesz levezető, túlfeszültség-levezető, obo túlfeszültség, kiwa túlfeszültség, túlfeszültség védelem, villámvédelem

Rendezés:

A túlfeszültség levezetők elsősorban a villámcsapás által a hálózatban létrejött túlfeszültségeket korlátozzák olyan szintre amely már nem okoz meghibásodást a berendezésekben. A jól kiépített túlfeszültség védelem több szintből áll. A túlfeszültség védő moduláris eszközök általában cserélhető modulokból (betétek) állnak amelyeken visszajelző van a betét állapotáról.

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 25 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 25 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz