0

Villamos tervezés

A tervezési munkák előtt már előre szükséges felmérni a leendő igényeket, az ügyfél elvárásait, folyamat szempontjából kritikus pontokat, és felkészülni azokra

Villamosmérnök kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek az energiaelosztó és vezérlő, PLC és irányítástechnikai szekrények tervezésében és kivitelezésében. Elsősorban elektromos berendezéseket tervezünk, de ipari és lakossági létesítmények és technológiai komplexumok tervezés-kivitelezésében is gyakorlottak vagyunk. Szoros kapcsolatban állunk az országban jelen lévő nemzetközi gyártó és fejlesztő cégekkel, támogatásukat élvezzük egy-egy felmerülő probléma megoldásában.

Tervezéshez használt korszerű szoftvereink tökéletesen megfelelnek a mai igényeknek. Áramköri terveinket a közismert ePLAN programmal rajzoljuk, a további terveket CAD alkalmazásokkal, valamint a gyártók saját fejlesztésű berendezéstervező programjaival készítjük.

Tervezési portfóliónk lefedi az elektromos energiaellátás, a létesítmények erősáramú elektromos hálózata, az elektromos elosztó, méréstechnikai, irányítástechnikai, automatizálási rendszerek, az érintésvédelmi-villámvédelmi hálózat, valamint a strukturált hálózat területét is.

 

Tervezéssel kapcsolatos kérdése van? 

Lépjen kapcsolatba munkatásunkkal, írjon a penta@penta-elektik.hu címünkre, vagy hívja a +36 0 123 4567 telefonszámon!

 
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz