0

Ipari elektronika

Megtalálhatod kínálatunkban az iparban használatos eszközök, műszerek és berendezések komponenseit, a programozáshoz, megjelenítéshez-vizualizációhoz szükséges termékeket, a különböző igények szerinti érzékelőket, szenzorokat.

 

Válassz a lenti kategóriák közül, vagy igény szerint használható a szűrési lehetőségeket is! 

Amennyiben nem találod a keresett terméket vagy megoldást, írj nekünk üzenetet a web[kukac]penta-elektrik.hu címünkre és örömmel adunk ajánlatot!

Cégünk kizárólagos forgalmazói jogokkal rendelkezik Magyarországon a német MP-Sensor termékeire.

Kulcsszavak: 

relé, impulzus relé, lépcsőházi automata, kapcsolóóra, időkapcsoló, úszókapcsoló, szintkapcsoló, folyadékszint, felügyeleti relé, multifunkciós relé, időrelé, ipari relé, miniatűr relé, PLC, Hmi, érintőkijelző, terminál, ipari szenzor, nyomáskapcsoló, ipari automatizálás, automatizálás, ipar 4.0, m2m, 

 

 • Kapcsolóórák, időkapcsolók, automaták

  kapcsolóóra, digitális időkapcsoló, időkapcsoló, mechanikus időkapcsoló, mechanikus kapcsolóóra

 • Dőlésérzékelők

  Az MP-SENSOR elektronikus dőléskapcsolói tranzisztoros vagy relékimenettel vannak ellátva. Abban a pillanatban, amikor elér egy előre beállított szöget, a megfelelő kimenet megnyílik vagy bezár. A rendkívül pontos kapcsolókat professzionális folyamatos működésre tervezték, és kiváló minőségben és pontosságban, valamint robusztus, kompakt és könnyen összeszerelhető kivitelben jelennek meg. Az érzékelő elemet és az elektronikát kiválóan védi a környezeti hatások ellen a tartós fémház.

   

  Minden MP-SENSOR dőléskapcsoló nem használ higanyt, és hőmérséklet-kompenzált. A szögeket érintésmentesen méri egy modern, rendkívül pontos mikrovezérelt mikro-elektromechanikus rendszer (MEMS), intelligens kiértékeléssel.

   

  Dőlésszög érzékelők telepíthetők helyhez kötött vagy mobil alkalmazásokba, amelyekben bármilyen szöget meg kell mérni és biztonságosan felügyelni. A dőléskapcsolók (amelyeket működésük miatt gyakran ütközésérzékelőknek is neveznek) tipikus alkalmazási esetei a dőlésgátló berendezések, emelőplatformok, targoncák, daruk, kotrók, mezőgazdasági gépek, teherautók utánfutói és a sok elektromos autó töltőállomás. De a dőlésszög kapcsolókra még sok más területen is szükség van, például mobilházakban, jachtokban, terepjárókban vagy szélerőművekben.

 • Érintőképernyők, HMI

  HMI, Touchscreen, touch screen, érintőképernyő, terminál

 • Induktív és kapacitív érzékelők

  Kínálatunkban különböző induktív és kapacitív érzékelőket találhat meg az ipar számára, és amelyek lehetővé teszik a termelés hatékonyabb és pontosabb működését. Az érzékelők különböző alkalmazási területekhez készülnek, például a pozíció- és mozgásérzékeléstől az elválasztásig és az azonosításig. A tokozott kapacitív és induktív érzékelők alkalmasak a széles körű alkalmazásra a különböző ágazatokban, például az autóiparban, az élelmiszer- és italgyártásban, a csomagolóiparban és az anyagmozgatásban vagy gépgyártásban. Az általunk forgalmazott érzékelők magas minőségű alkatrészekből készülnek, amelyek garantálják a megbízható működést és hosszú élettartamot. Az érzékelők kis méretűek és könnyen telepíthetők a különböző gépekbe és folyamatokba, így gyorsan telepíthetők, karbantarthatók.

  A közelségérzékelő a fémtárgyakat a tárgyakkal való fizikai érintkezés nélkül érzékeli. A működési elvtől függően a közelítéskapcsolók nagyjából három kategóriába sorolhatók: A nagyfrekvenciás oszcillációs típus, amely elektromágneses indukciót használ (induktív érzékelő), a mágneses típus, amely mágnest használ, és a kapacitív típus, amely a kapacitás változását érzékeli (kapacitív érzékelő).

  Olvasd el blogcikkünket a kapacitív és az induktív érzékelőkről!

 • Ipari-automatizálási kábelek és csatlakozók

  Az M12 és M8 ipari csatlakozók elterjedt felhasználási területei közé tartoznak az ipari automatizálás, az autóipar, a robotika, a gépgyártás és az érzékelőrendszerek. Az elérhető különböző típusok és kivitelek lehetővé teszik, hogy a megfelelő csatlakozót válasszuk az adott alkalmazáshoz, például kábeltípus, védettség szintje, és egyéb specifikációk alapján. Az ipari érzékelők mint például az induktív és kapacitív érzékelők bekötésére is használják.

  Ezek a csatlakozók általában ellenállóak a nedvességgel, porral és rezgésekkel szemben, ami ideálissá teszi őket olyan környezetekben, ahol magas páratartalom, szennyeződés és rezgés fordulhat elő, például ipari gépek és gépi berendezések esetén. Az M8 és M12-es csatlakozók az adatátvitel és az áramellátás biztosítására szolgálnak különböző berendezések és gépek között. A csatlakozók szabványos méretei és kialakítása megkönnyítik az alkalmazásukat az iparban.

  M8 csatlakozó, M12 csatlakozó, érzékelő kábel, szenzor kábel

 • Nyomáskapcsolók és nyomásérzékelők

  Az MP-Sensor nyomás érzékelői kiváló minőséget képviselnek amelyet az ipar számos területén megelégedéssel alkalmaznak. A nyomás és vákuum kapcsolókat és érzékelőket elsősorban a robotika, az autóipar és a vákuumos emelők területén használnak.

  A nagyon kompakt méret és a könnyű súly miatt az MP-SENSOR nyomás- és vákuumkapcsolói különösen alkalmasak a robotok és vákuumemelés területén, valamint általános célokra a gép- és üzemépítésben. Ezen felül nyomáskapcsolóinkat gyakran használják vákuumszivattyúk vezérléséhez, vagy robotkar szerszámokba integrálják, hogy megbizonyosodjanak az automatikus szerszámcserélő rendszer sikeres szerszámcseréjéről.

  A nyomás- és vákuumtávadók mérik a tényleges nyomást vagy vákuumot, és az észlelt értéket analóg jellé alakítják. Az igényektől függően a nyomás- és vákuumtávadók áramkimenettel vagy feszültségkimenettel rendelkeznek.

  A nyomáskapcsolók M12, M8 és vezetékes csatlakozással is elérhetőek típustól függően.

  Dőlésérzékelők alkalmazhatók ott ahol bármilyen szöget meg kell mérni és biztonságosan felügyelni.

 • Optikai érzékelők - Fénysorompó

  optikai érzékelő, fénysorompó

  • Minden típus érzékenység állítóval ezért könnyű elérni a legjobb érzékelési állapotot
  • Minden DC típus túlterhelés és polaritás védelemmel
  • Minden AC típus túlfeszültség-védelemmel
  • Szilárd, kompakt szerkezet, az IP66 rossz körülmények között alkalmazható

 • Optikai érzékelők - Tárgyreflexiós

  Optikai érzékelő, tárgyreflexiós

 • Optikai érzékelők - Tükörreflexiós

  optikai érzékelő, tükörreflexiós

 • Szilárdtest relék

  szilárdtest relé, solid state relay, relais, SSR-,

 • Relék, impulzus relék

  A relé vagy más néven jelfogó egy elektromos árammal vezérelt kapcsolóelem. Az elektromos érintkezőket működtető feszültség általában eltérő a kapcsolt oldali feszültségtől. Például 240V-ot egy 12V-os relé is működtethet. A reléknek nagyon sok típusa létezik feszültség alapján AC vagy DC vagy funkció szerint fázisfigyelő, szintfigyelő, időrelé vagy impulzus relé.

  Az időrelék lehetnek meghúzás késleltetés vagy elengedés késleltető funkcióval ellátottak. De vannak többfunkciós, (multifunkciós vagy éppen programozható digitális időrelék) miniatűr relék nyákba vagy foglalatba többféle láb kiosztással, áramerősséggel és feszültségszinttel.

  impulzus, impulzus relé, impulzusrelé, inpulzus relé, inpulzusrelé, relék, relé aljzat

 • Szintkapcsolók, érzékelők

  folyadék szintkapcsoló, úszókapcsoló,

Rendezés:
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz