0

LED szalag profilok

Ha nem ismeri pontosan a keresett terméket, érdemes elolvasnia a LED-szalagok szereléséről szóló vázlatos bejegyzésünket:

LED szalag szerelése

 

A LED profil sín nagyon széleskörű felhasználását teszi lehetővé a különböző LED-szalagoknak. Kínálatunkban megtalálhatod a különböző felületre szerelhető, szögben álló vagy éppen a süllyesztett kivitelű profilokat is. Esztétikus világítási megoldásokat hozhatunk létre akár fővilágítási célra akár dekorációs vagy hangulatvilágításra is. Az alumínium LED sínek kaphatók már lépcsőfokokhoz, párkányokba, szegélyekbe, padlóburkolathoz, vagy éppen mennyezeti stukkóba süllyeszthető LED profilok is. Szerelése általában roppan egyszerű, a precíz gyártástechnológiának köszönhetően minimálisan a toldási-illesztési hézagok, rögzítése a gyári klipszekkel, profil rögzítőkkel nemcsak egyszerű hanem akár szerelés után is rugalmasan állítható marad. Szaküzletünk webáruházában a LED profilok mellett a kiemelkedő minőségi LED szalagok is megtalálhatók, valamint a szereléshez szükséges összes szerelési segédanyag, mint rögzítők, végzárók sapkák, sín toldók, forrasztási anyagok.

 

 

Azonban ha kérdése támad, keresse bizalommal munkatársunkat a +3679 325-676 központi telefonszámunkon, vagy a web@penta-elektrik.hu e-mail címünkön!

 

Kulcsszavak:

LED profilsín, alumínium sín, LED sín, LED szalag sín, LED szalag profil,

Rendezés:

Választható LED szalag profil kivitelek

Felületre szerelhető LED profil sínek

A felületre szerelhető profilok használatával egyszerűen szerelhetők a LED szalagok falakra, mennyezetre, bútorra, fára, fémre, díszlécekre, szigetelésre, szinte bárhová ahova megfelelően ragasztani vagy csavarozni lehet a LED szalag profil rögzítőjét.

Az alumínium LED profilok a nyilvánvaló rögzítési, esztétikai és világítási funkciói mellett a LED szalag által termel hőmennyiség elvezetését is megoldják, azaz a LED szalag hűtését. Mindez a LED szalagra vonatkozó garancia miatt nagyon fontos! A LED szalag takaró fedéllel megvédhető a LED szalag a fröccsenő víztől, vagy a kisebb mechanikai hatásoktól, esetleg a véletlen érintéstől. Ezeken felül fontos funkciója a LED profil takarófedélnek az igény szerinti fényelosztás, vagy fénytörés. 

Léteznek hajíltható LED profilok, íves profilok és kapható az UNI led szalag profil IP54 védettségű vízálló LED szalag profil takaróval.

Süllyesztett LED szalag profilok

Válogass a sokféle, felületbe süllyeszthető LED szalag profil kínálatunkban! 

Webáruházunkban megtalálhatók az egyszerűen fába vagy bútorlapba süllyeszthető profil sínek, de ha gipszkartonba, oldalfalba, álmennyezetbe süllyeszthető LED profilt keresel, nálunk megtalálhatod. 

Legújabb termékeink között megtalálhatók a padlólapba, vagy járdába süllyesztett lépésálló LED profilok is! Sőt, már rendelhetők a különleges, mély LED profilok is, amelyekebe akár a megfelelő tápegység is elhelyezhető, valamint az opál fedéllel teljesen homogén, egybefüggő fénycsík világítás hozható létre.

Sarok LED szalag profilok

Szeretnéd a sötét sarkot világossá tenni? Megvalósítható LED profilunkkal a sarokba illeszthető világítás! Többféle kivitelben választhatók sarok LED profil termékeink: derékszögű (90°) sarokba tehető, szögben levő falsíkokba szerelhető, vagy egyenes sík felületre szerelhető LED profil, amivel ferde megvilágítás érhető el. Megvalósítható világítás szerelési szöge: 30%, 45°, 60°.

Felhasználási köre igen széles: lépcsőfok megvilágítás, pultvilágítás, konyhapult világítás, szekrényvilágítás, vitrin, bemutató világítás.

Üveg élvilágító LED profilok

Egy vitrin vagy bemutató szekrény nagyon lenyűgöző látvány lehet amikor az üvegpolcok éleit hátulról rejtetten megvilágítja egy RGB LED szalag. Ehhez a Penta-Elektrik Webáruházában mindent megtalálhatsz! 

A MIKRO LED profil sínekkel megvalósítható egy üveglap, üvegpolc élvilágítása 6-10 mm méretig. Az EDGE LED profillal megvalósítható egy üveglapra, üvegpolcra rögzített LED szalag, amely az alatta levő polcot világítja meg.

Csempe LED profilok

Ezekkel a profilokkal a LED szalagot csempeburkolatba hidegburkolatba lehet elhelyezni, a szükséges sarokidomokkal, takarófedelekkel. Minden csempeburkolatba beépítható 10 mm csembevastagságig és maximum 12 mm LED szalag szélességig.

LED szalag profilba építhető LED szalag kapcsoló

Kínálatunkban a LED szalagba megbízható szerelhető LED profil kapcsolókat kínáljuk. Válassz érintés nélküli LED szalag profil kapcsolót, vagy érintéssel fényerőszabályozható, dimmelhető LED szalag kapcsolót! Ezeken kívül elérhetők a LED profilba szerelhető mozgásérzékelős kapcsolók, érintőkapcsolók, vagy nyomógombos kapcsolók is.

GYIK

Hogyan lehet a LED profillal kanyarodni, sarkokat építeni?

A legtöbb profilhoz van sarok idom amelyek a derékszögű sarkokhoz használhatóak. Ezen kívül végzárók és rögzítők elemek is vásárolhatóak.

Gipszkartonba és bútorlapba is be tudom építeni?

Ma már az alumínium profilok nagyon széles kínálata elérhető. Többek között süllyeszthető, függesztehető, glettelhető de akár csempébe építhető is a kínálat része.

 

 

 

 

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz