0

Fényforrások

 • LED fényforrások

  Megérett a cserére a régi izzó?!

  Általában egy LED fényforrás (izzó) használata után már nem kívánja senki a hagyományos wolframszálas vagy akár CFL kompakt, energiatakarékos izzók használatát. Ezekhez képest, szinte nincs hátránya. Előnye viszont hogy azonnal teljes fényerővel világít, nem teszi tönkre a kapcsolgatás, és változatok, különböző megoldások száma szinte végtelen.

  Gyakorlatilag az össze forgalomban levő lámpatest foglalatához kapható LED fényforrás, nem kell kompromisszumot kötni! E27, E14, GU10? Ez csak természetes! Azonban nem kell lemondani a LED izzó használatáról G9, G4, GX53, AR111 vagy szinte bármilyen lámpafoglalat esetében sem.

  Értékesítő munkatársaink készségesen segítenek eligazodni a kínálatok között, keressen minket a web @penta-elektrik.hu címünkön!

 • Halogén, hagyományos és egyéb fényforrások

  halogénizzó, hagyományos izzó, hagyományos fényforrás, infraizzó, melegító izzó, infalámpa,

 • LED fénycsövek

  A LED fénycsövekkel könnyen megtakarítható akár 50% energia a hagyományos fénycsövekhez képest. Ez a LED-es fénycsövek egyik fő előnye a hosszabb élettartam és a törésállóság (PC búrás kivitelek esetén) mellett. Mivel a LED-es világítás sokkal tovább tart, mint egy hagyományos fénycső, nem kell olyan gyakran új fénycsövet vásárolni!

  A LED fénycsövek akár 160 lumen/Watt fényhasznosítással rendelkeznek és azonnal elérik a teljes fényerejüket.

  A LED fénycsövek kiváló választást jelentenek, ha energiatakarékos, hosszú élettartamú és környezetbarát fényforrást keresel. Széleskörű alkalmazhatóságuknak köszönhetően tökéletes megoldást nyújtanak bármilyen fényigényhez.

 • Speciális fényforrások

  rovarcsapda, pénzvizsgáló, UV izzó, UV fénycső,

 • Fényforrás foglalatok, kiegészítők

  lámpafoglalat, fénycső foglalat, G9 foglalat, E27 foglalat, E14 foglalat, E40 foglalat, G23 foglalat, G13 foglalat, T5 foglalat, T8 foglalat, tömítés, foglalat tömítés,

Rendezés:
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz