0

Ragasztástechnika

ragasztók, kinyomó és kinyomópisztoly
 • Építési ragasztók, ragasztóhabok

  Ipari vagy építési ragasztókat ma már nagyon sok helyen használhatunk nem csak az építőiparban hanem otthonainkban is. Különböző feladatokra más-más terméket fejlesztenek. Az extra erős üvegszál erősítésű szerelőragasztótól a stukkó vagy tükörragasztóig igen széles a skála. De megtalálhatóak a poliuretán alapú ragasztóhabok is amelyekkel a szigetelőlapokat vagy éppen a gipszkartont ragaszthatjuk gyorsan, hatékonyan és tisztán. A ragasztókhoz szükséges kartuskinyomó és a ragasztóhabokhoz PUR hab pisztoly.

 • Vegyi dübelek

  A vegyi dűbelek évek óta mindennaposak a szakmai szektorban. De a barkácsolók is felfedezik a kémiai dübeleket a hagyományos dübelek és tiplik helyettesítésére.

  Az összes hagyományos dübel elve a tipli és a környező építőanyag közötti nem pozitív kapcsolaton alapul. Ezt szilárd anyagokban szétfeszítéssel, üregekben nyitással érik el. Eddig jó, de amikor nehéz terheket próbálnak felszerelni, gyakran szembesülnek az adott típusú rögzítés korlátaival. Míg maga a dübel, ha helyesen van méretezve, képes ellenállni a fellépő erőknek: mert általában az építőanyag az, ami nem bírja a terheléseket. A vegyi dübel használata rendkívül elterjedt betonba történő rögzítéskor. A vegyi dübel keverőszár a legtöbb esetben a termék tartozéka. Vegyi dübel kinyomók, kartuskinyomók is megtalálhatóak a kínálatunkban.

  --

 • Ragasztó és szigetelőszalagok

  A szigetelőszalag a hétköznapokban szigszalag

  A szigszalagok ott vannak szinte minden háztartásban és mindenki használja aki barkácsol, nem csak a villanyszerelők kedvelik. Sokféle szín közül lehet választani de különböző szélességű szigszalagok is megtalálhatóak a penta-elektrik kínálatában.

  Sok helyzetben azonban a kétoldalú ragasztó a megoldás amelyek szintén elérhetőek kínálatunkban.

  szigetelő szalag, szigszalag, szigetelőszalag, FEK20, ragasztószalag, kétoldalú ragasztó

 • PUR habok

  A penta-elektrik webáruház a PUR habok széles választékát kínálja a megszokott alacsony árakon. Az oldalunkon kényelmesen megrendelheted és megvásárolhatod az olyan ismert gyártók első osztályú termékeit, mint a Den Braven vagy a Penosil, és közvetlenül házhoz szállítjuk őket. A megfelelő PUR habot egyébként a praktikus szűrőopció segítségével határozhatod meg, például a kívánt felhasználási mód, vagy téli-nyári kivitel. PUR hab pisztolyokat is megtalálhatóak a kínálatunkban.

  A ragasztóhabokat itt találhatod.

Rendezés:
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz