0

Milwaukee Kesztyűk

A Milawaukee kesztyű kínálata rendkívül széleskörű és az ipar szereplői megtalálhatják a számukra megfelelő kivitelt. A Milwaukee munkavédelmi kesztyűi között vannak különböző szintű és elvárásoknak megfelelő vágásbiztos kesztyűk, téli kivitelű kesztyűk, ütésbiztos kesztyűk de bőrkesztyűk is.

A védőfelszerelések tekintetében szintén első helyen említhetőek a védőszemüvegek kínálata is.

Milwaukee kesztyűk összehasonlítása és bemutatása a blog cikkünkben.

Rendezés:

Milwaukee kesztyű: Milyen a tökéletes kesztyű?

A munkahelyi kesztyűnek mindenekelőtt egy dolognak kell lennie: funkcionálisnak. Különböző típusú, különböző funkciójú kesztyűk léteznek. Vannak ütésállóak, vannak megerősítettek és vannak vágásvédettek. Az, hogy melyik kesztyű felel meg a legjobban az igényeidnek, teljes mértékben a munkádtól függ.

A különböző gyártók kesztyűinek nagy választéka lehetővé teszi, hogy minden alkalmazáshoz megtalálja a megfelelő párat. A különböző vastagságú, poliuretánból és megerősített nitrilbevonatból készült Milwaukee vágásvédő kesztyűkkel többé nem kell aggódnia, hogy keze éles élekre vagy szálkás fára kerül. Ha szeretné megtudni, hogy melyik munkához melyik vágásvédelmi osztályra van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk, vagy kérdezze meg munkavédelmi felelősét. A Milwaukee kesztyűk színkóddal vannak ellátva a megfelelő vágásvédelmi osztály gyors azonosítása érdekében. A legtöbb Milwaukee kesztyű SMARTSWIPE™ funkciója még az érintőképernyők problémamentes kezelését is lehetővé teszi.

A következő munkavédelmi kesztyűket kínáljuk:

Rugalmas védőkesztyű

Az elasztikus védőkesztyűk mindennapi használatra kifejlesztett kesztyűk. Elasztikus anyaguknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a kézhez, így jó kezelhetőség mellett optimális védelmet nyújtanak a hűvösebb hőmérséklettel szemben. Emellett nagyon strapabíróak és tartósak, ami számos különböző foglalkozási területen nagyszerű társsá teszi őket.


Ütésálló kesztyűk

Az ütésálló kesztyűket úgy tervezték, hogy megvédjék viselőjüket az ütésektől és ütésektől. Kiváló minőségű anyagból készülnek, amely nagyon tartós, miközben védi a bőrt a sérülésektől. Az ütésálló kesztyűk számos különböző méretben, stílusban és árkategóriában kaphatók nálunk.


Megerősített munkavédelmi kesztyűk

A megerősített kesztyűk extra védelmet nyújtanak a kezének, és hosszabb élettartamot biztosítanak. A tenyér és az ujjvégek megerősítettek, hogy növeljék a tartósságot, valamint a nyújtott védelmet. A kesztyűk légáteresztő anyaggal rendelkeznek, és nagyon kényelmes viseletet biztosítanak. Az ujjhegyeken lévő gumipárnák védik az ujjcsontokat az ütésektől.


Vágásbiztos kesztyű

A vágásbiztos kesztyűk légáteresztő anyagból készülnek az optimális kényelem érdekében. Az anyag emellett nagyon tartós és szakadásálló. A nitril bevonat megvédi a tenyeret a vágásoktól, a csuklókon található kopásálló szöveterősítés pedig megakadályozza az anyag kidörzsölődését.


Téli munkakesztyű

A téli munkakesztyű elengedhetetlen mindenkinek, aki a szabadban dolgozik. Melegen és szárazon tartják a kezet, és védenek a hideg, a szél és a nedvesség ellen. Emellett jó fogást biztosítanak, valamint védelmet nyújtanak a sérülésekkel szemben. A téli munkakesztyűk többféle stílusban kaphatók, így minden igényt kielégítő modell létezik.


Bőrből készült munkakesztyűk

A bőrkesztyűk megvédik a kezet a hidegtől, a szennyeződésektől, valamint az éles szerszámoktól. A bőrkesztyűk hegesztéshez is ideálisak, mivel megvédik a kezet a szikra intenzív hőjétől.

 

 

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz