0

Több mint

 10 000 termék azonnal raktárról

Széles termékválaszték áll rendelkezésre ügyfeleink számára, és a kiválasztott termékek gyorsan kiszállításra kerülnek. Ez fontos szempont az ipari és szakmai vásárlók számára, akiknek feltétel hogy a leggyorsabban hozzájuthassanak a szükséges eszközökhöz, alkatrészekhez és anyagokhoz. Árukészletünk nagy mértéke azt is jelenti, hogy a vevőink nagy valószínűséggel találnak megfelelő alternatívát a szükséges megoldásokhoz, és elkerülhető a hosszadalmas keresgélés és várakozás a megrendelésekre.

Raktárunkban megtalálhatók az ipari villanyszerelés általános és a különleges alapanyagai is, úgy mint az energiaelosztás moduláris eszközei, általános villanyszerelési anyagok, kábelek, vezetékek, villámvédelmi anyagok széles választéka, valamint a PENTA-ELEKTRIK -re jellemzően az ipari automatiázálás nem általános eszközei is (frekvenciaváltók, PLC-k, HMI, érintőkijelzők, szenzorok, érzékelők, stb).

De amennyiben mégsem találnád meg oldalunkon a keresett terméket, kérjük hogy írj munkatársunknak a web@penta-elektrik.hu címünkre, és mindent megteszünk a kedvező árú gyártói beszerzésért!

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz