0

Moduláris berendezések

Áramvédő kapcsoló, FI relé, ÁVK, kismegszakító, kombi FI-relé, mágneskapcsoló, hőkioldó, kontaktor, motorvédő kapcsoló, motorindító, moduláris kapcsolóm nyomógomb
 • Kismegszakítók

  Az általunk forgalmazott kismegszakítók megfelelnek a hatályos termékszabványoknak és -előírásoknak, így megalapozott és tanúsított minőségű termékeket kínáluk.

  Olvasd el cikkünket a kismegszakítók karakterisztikájáról és jelöléseiről.

  Jellemzők:
  • Vonatkozó szabványok szerinti kialakítások
  • Széles termékkínálat, kioldási karakterisztika szerint: A, B, C, D, K, Z,
  • Többféle konfiguráció: 1p, 1p+n, 2p, 3p, 3p+n, 4p

 • Kombinált FI-relé, áramvédős kismegszakítók

  A kombinált fi relék kapcsolók védelmet nyújtanak a maradékáram és túláram ellen, így lehetőség nyílik az elektromos balesetek megelőzésére a kisfeszültségű hálózatokban.

  Az kombi fi relé egy FI relé és egy kismegszakító kombinációja. Az FI relék hibaáram-megszakítók. Az FI rövidítés a hibát jelző F (Fehler)  kezdőbetűből és az elektromos áram I szimbólumából áll. Előnyük, hogy kompakt kialakításuknak köszönhetően kevesebb helyet foglalnak el a beépítés során, mint amennyit a külön szerelt hibaáram-megszakítók és árammegszakítók foglalnának.

  Az angol rövidítésből adódóan az áramvédős kismegszakító másik elterjedt megnevezése az RCBO.

 • Egyéb moduláris berendezések

  moduláris alkonykapcsoló, moduláris üzemóra számláló, moduláris termosztát, moduláris kapcsolóóra, időkapcsoló

 • Motorvédő kapcsolók

  A motorvédők olyan eszközök, amelyek védelmet nyújtanak a motorok számára a túlterhelés ellen. Ezek a védelmi berendezések általában beépítve vannak a motor indító áramkörébe, és az elektromos áram magasabb szintjeinek észlelése esetén kikapcsolják a motor áramellátását.

  A motorvédők használata nélkül a motorok könnyen túlterhelhetők és meghibásodhatnak, ami akár veszélyes helyzeteket is okozhat.

 • Moduláris kapcsolók, nyomógombok

  moduláris kapcsoló, főkapcsoló, sínre rögzíthető kapcsoló, terheléskapcsoló

 • Mágneskapcsolók, hőkioldók, kontaktorok

  mágneskapcsoló, kontaktor, contactor, hőkioldó

 • Fi-relék, áramvédő kapcsolók

  A gyártók katalógusaikban a Fi relé eszközök széles választékát kínálják. A felhasználó számára kulcsfontosságú, hogy olyan termékeket válasszon, amelyek garantálják a védőintézkedések működését az adott feltételek mellett az elektromos hálózatban és a felhasználás helyén tapasztalható környezeti feltételek mellett. Az áramvédő-kapcsolók kiválasztásának megkülönböztető kritériumai az elektromos jellemzők, amelyek mindig az adott hibaáram-védőberendezés alapjául szolgáló vizsgálati szabvány szerinti névleges értékek.

  A hibaáram-védőberendezések minden típusa lekapcsolja a feszültséget veszélyesen nagy maradékáram esetén, és ezzel jelentősen hozzájárul a kisfeszültségű hálózatok életveszélyes elektromos baleseteinek csökkentéséhez. Az áramköri elosztók túláramvédelmi eszközei előtt vannak csatlakoztatva. Létezik kombinált Fi-relé is, amely egy készülékben egyesíti a hibaáram-védő és a kismegszakító funkcióját.

Rendezés:
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz