0

Földelő bilincsek, szalagok, EPH

Válassz a megbízható J.Pröpster és OBO EPH bilincsek közül. A földelő bilincs vagy más néven EPH bilincs elengedhetelen tartozéka a földelési rendszerek építésének. Földelni kell az épület fémszerkezeteit legyen az korlát vagy bármilyen fém cső. Ezekhez kínálnak megoldást a többféle méretben elérhető EPH bilincsek aminek az állítható átmérőjű változata az EPH szalag. Kínálatunkben megtalálhatóak az OBO galvanikusan horganyzott földelőbilincsei körvezetőhöz több méretben is valamint földelő rugók is. A földelés kialakításánál szükség van EPH elosztóra vagy másnéven potenciálkiegyenlítő-sínre is amely több kivitelben is elérhető áruházunkban.

Amennyiben bármilyen kérdése van a földelés vagy villámvédelem témakörben szívesen segítünk elérhetőségeinken.

 

földelőbilincs, földelőszalag, EPH szalag, EPH bilincs, EPH sín

Rendezés:

A kínálatban megtalálhatóak a kádföldeléshez szükséges földelőanyagok, a szalagföldelő bilincsek és a potenciálkiegyenlítő sínek is. A fürdőkádak földeléséhez földelő bilincsek rendelhetők, amelyek a fürdőkádak vagy zuhanykádak földelő füléhez csatlakoztathatók, és így biztonságos földelési kapcsolatot hoznak létre.

GYIK

A terméken feltüntett méretek mit jelentenek?

A megadott méret azt jelenti, hogy milyen átmérőjű csőhoz használható. A méret coll (inch, zoll) mértékegységet jelent. 1 coll = 2.54 cm

Bilincset vagy szalagot használjak?

Ha ismert a pontos méret akkor a bilincs használata a javasolt.

 

 

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz