0

Mozgásérzékelők, jelenlétérzékelők

A mozgásérzékelők az érzékelt területen az emberi test által kibocsátott infrasugárzás szintjét a környezet sugárzásához viszonyítva érzékeli és elektromos jellé alakítja. A mozgásérzékelők használata elterjedt a világítástechnikában, de a biztonságtechnikában is. Lehetnek beépítve a mozgásérzékelős lámpában, de használhatunk kültéri mozgásérzékelőt vagy éppen gipszkartonba süllyeszthető mozgásérzékelőt is. Kínálatunkban megtalálható a sarokra szerelhető vagy a mikrohullámú 12V vagy 24V-os mozgásérzékelő is. Használatukkal kényelmesebbé tehetjük mindennapjainkat de a lámpát sem felejtjük felkapcsolva mert a világítási idő időzíthető.

A jelenlétérzékelő működése nem a mozgást hanem az állandó ottlétet érzékeli. De vannak termékek amelyek mindkét érzékelési tulajdonsággal rendelkeznek vagy mozgás és jelenlétérzékelők.

 

mozgásérzékelős kapcsoló, jelenlétérzékelő, mozgásérzékelő, mikrohullámú érzékelő
Rendezés:

A mozgásérzékelő igen sokféle lehet. Használnak lámpába épített érzékelőket, gipszkartonba süllyeszthető mozgásérzékelőket, soroló dobozba (szerelvény) építhető mozgásérzékelőket és vannak akár alumínium LED profil sínbe építhető mozgásérzékelők is. A legelterjedtebb talán a mennyezeti mozgásérzékelő és a kültéri mozgásérzékelők. Széles körben alkalmazhatóak akár risztó részeként is a mozgásérzékelők de praktikus felhasználás olyan helyeken ahol célszerűbb a mozgásérzékelő használata mint egy villanykapcsoló. Ilyen hely lehet például a mellékhelyiség vagy a garázs. Felszerelés tekintetében vannak süllyeszthetők, falra szerelhetők de vannak sarokra építhető mozgásérzékelők is. Kollégáink szívesen segítenek választás előtt, hogy az Önnek megfelelő terméket tudja kiválasztani.

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz