0

Mozgásérzékelők, jelenlétérzékelők

A mozgásérzékelők az érzékelt területen az emberi test által kibocsátott infrasugárzás szintjét a környezet sugárzásához viszonyítva érzékeli és elektromos jellé alakítja. A mozgásérzékelők használata elterjedt a világítástechnikában, de a biztonságtechnikában is. Lehetnek beépítve a mozgásérzékelős lámpában, de használhatunk kültéri mozgásérzékelőt vagy éppen gipszkartonba süllyeszthető mozgásérzékelőt is. Kínálatunkban megtalálható a sarokra szerelhető vagy a mikrohullámú 12V vagy 24V-os mozgásérzékelő is. Használatukkal kényelmesebbé tehetjük mindennapjainkat de a lámpát sem felejtjük felkapcsolva mert a világítási idő időzíthető.

A jelenlétérzékelő működése nem a mozgást hanem az állandó ottlétet érzékeli. De vannak termékek amelyek mindkét érzékelési tulajdonsággal rendelkeznek vagy mozgás és jelenlétérzékelők.

 

mozgásérzékelős kapcsoló, jelenlétérzékelő, mozgásérzékelő, mikrohullámú érzékelő
Rendezés:

A mozgásérzékelő igen sokféle lehet. Használnak lámpába épített érzékelőket, gipszkartonba süllyeszthető mozgásérzékelőket, soroló dobozba (szerelvény) építhető mozgásérzékelőket és vannak akár alumínium LED profil sínbe építhető mozgásérzékelők is. A legelterjedtebb talán a mennyezeti mozgásérzékelő és a kültéri mozgásérzékelők. Széles körben alkalmazhatóak akár risztó részeként is a mozgásérzékelők de praktikus felhasználás olyan helyeken ahol célszerűbb a mozgásérzékelő használata mint egy villanykapcsoló. Ilyen hely lehet például a mellékhelyiség vagy a garázs. Felszerelés tekintetében vannak süllyeszthetők, falra szerelhetők de vannak sarokra építhető mozgásérzékelők is. Kollégáink szívesen segítenek választás előtt, hogy az Önnek megfelelő terméket tudja kiválasztani.

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz