0

LED szalagok és tartozékok

Ha nem ismered pontosan a keresett terméket, érdemes elolvasni a LED-szalagok szereléséről szóló bejegyzésünket:

LED szalag szerelése

LED szalag világítási megoldásainkkal elegáns, de ugyanakkor rendkívül hatékony és megbízható világítási rendszereket hozhatunk létre. Dekorációs világításnak, hangulatvilágításnak vagy díszilágításnak is jól alkalmazhatóak a LED szalagok, különböző alumínium profilokba telepítve.

Rengeteg féle profil közül lehet választani, a gyártók megoldásokat kínálnak a legkülönfélébb elhelyezési, világítási igényekhez is. Lehet függesztett LED profil, profilba elhelyezett tápegységgel, különböző építési anyagokba süllyesztett profilok vagy akár lépcső élvilágító vagy sarokba épített LED szalag. Ezek mind megoldhatók LED profil termékeinkkel!

 

Kulcsszavak:

LED szalagok, RGB LED szalag, LED szalag tartozékok, LED sín, LED profilsín, LED dimmer, LED fényerőszabályzó, LED szalag kapcsoló,

 • LED szalagok, LED modulok

  Ha nem ismered pontosan a keresett terméket, érdemes elolvasnod a LED-szalagok szereléséről szóló vázlatos bejegyzésünket:

  LED szalag szerelése

   

  Kérdés esetén keresheted szakértő kollégánkat a web@penta-elektrik.hu címünkön, vagy telefonon a +3620 474 2308 vagy a 79/325 676 telefonszámon.

 • LED szalag kapcsolók, dimmerek

  LED szalag, LED szalag kapcsoló, LED szalg dimmer, LED dimmer, LED fényerőszabályzó, LED fényerőszbályozó,

 • LED szalag profilok

  Ha nem ismeri pontosan a keresett terméket, érdemes elolvasnia a LED-szalagok szereléséről szóló vázlatos bejegyzésünket:

  LED szalag szerelése

   

  A LED profil sín nagyon széleskörű felhasználását teszi lehetővé a különböző LED-szalagoknak. Kínálatunkban megtalálhatod a különböző felületre szerelhető, szögben álló vagy éppen a süllyesztett kivitelű profilokat is. Esztétikus világítási megoldásokat hozhatunk létre akár fővilágítási célra akár dekorációs vagy hangulatvilágításra is. Az alumínium LED sínek kaphatók már lépcsőfokokhoz, párkányokba, szegélyekbe, padlóburkolathoz, vagy éppen mennyezeti stukkóba süllyeszthető LED profilok is. Szerelése általában roppan egyszerű, a precíz gyártástechnológiának köszönhetően minimálisan a toldási-illesztési hézagok, rögzítése a gyári klipszekkel, profil rögzítőkkel nemcsak egyszerű hanem akár szerelés után is rugalmasan állítható marad. Szaküzletünk webáruházában a LED profilok mellett a kiemelkedő minőségi LED szalagok is megtalálhatók, valamint a szereléshez szükséges összes szerelési segédanyag, mint rögzítők, végzárók sapkák, sín toldók, forrasztási anyagok.

   

   

  Azonban ha kérdése támad, keresse bizalommal munkatársunkat a +3679 325-676 központi telefonszámunkon, vagy a web@penta-elektrik.hu e-mail címünkön!

   

  Kulcsszavak:

  LED profilsín, alumínium sín, LED sín, LED szalag sín, LED szalag profil,

 • LED tápegységek

  LED szalag tápegység, LED tápegység, LED trafó, MeanWell tápegység, Mean Well tápegység

Rendezés:
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz