0

Beltéri lámpatestek

beltéri lámpatestek
 • Mennyezeti lámpatestek

  Mennyezeti lámpatestek raktárkészletről! 

  Kínálatunkban megtalálhatók az egyszerű mennyezeti lámpatestek, általános világításra, a hangulavilágítást lehetővé tevő design lámpatestek, vezérelhető, változtatható színű lámpatestek, és mindezek természetesen LED kivitelben is!

  Lámpáink között megtalálhatók a beépített mozgásérzékelős változatok, távirányítós kivitelek, energiatakarékos kivitelek, és okos világítástechnikai megoldások is.

  Válassz LED fényforrást: LED fényforrások

  Rejtett világításhoz, hangulatfényhez de akár fő világításhoz válassz LED szalagot!

 • Spot lámpatestek, szpot

  A spot lámpatestek kiváló minőségű és stílusos megjelenésű lámpatestek, amelyek különféle stílusokban és méretekben érhetők el. Általában belső használatra tervezik őket, de megtalálhatók a kültéri változatok is. Modern és energiatakarékosak a LED technológiának köszönhetően. A szpot lámpatestekkel könnyedén megváltoztatható egy helyiség hangulata, és biztosítható a megfelelő fényerő. Az egyszerű telepítésnek köszönhetően nagyon kényelmesen telepíthetők és gazdaságos működtetés jellemzi. Kiváló választást jelent, ha minőségi, praktikus és stílusos megoldást keres a megvilágításra!

 • Süllyesztett lámpatestek

  A LED panelek a LED technológiának köszönhetően energiatakarékosak, és széles fényerő-tartományban használhatók. A süllyesztett lámpatestek különféle formákban és stílusokban érhetők el, beleértve a modern, egyszerű és elegáns dizájnt. Az álmennyezeti, süllyesztett lámpatestek és LED panelek remek választás lehetnek, ha minőségi, praktikus és elegáns de egyben hatékony megoldást keres a megvilágításra.

 • Fali lámpatestek, falikarok

  falikar, falra rögzíthető lámpatest, oldalfali lámpatest, fali lámpatest

 • Bútorvilágító, pultvilágító lámpatestek

  A bútorvilágító és bútorba építhetó lámpatestek meghatározó jellemzője a vonal jellegű kialakítás, azaz vékony és hosszabb világítótest alkalmazása.

  Használatával egy keskenyebb helyen is felszerelhető lámpatest felszerelésével jól megvilágított konyhapultot, polcot, vagy szekrénymegvilágítást kaphatunk. A bútor és pultvilágító lámpatestek alkalmazása jóval egyszerűbb, mint egy egyébként modernebb és hatékonyabb LED szalag megoldásé, hiszen itt csak a dobozból kicsomagolva azonnal rögzíthetjük és a beköthetjük a megvilágítást.

 • Asztali lámpák, állólámpák

  Egy jó megjelenésű asztali lámpa nem csak dísze és szép kiegészítője lehet lakásunknak hanem hasznos eszköze is. Egy kényelmes esti olvasáshoz vagy az írosztalon végzett munkához és tanuláshoz elengedhetetlen egy jól funkcionáló és megfelelő fényerősségű asztali lámpa. Már bőrhatású naptár funkcióval ellátott LED írósztali lámpák is megtalálhatóak kínálatunkban a hagyományos E27-es foglalatúak mellett.

 • Függesztett lámpatestek, csillárok

  A függesztett lámpák és csillárok a belső tér megvilágításának fontos elemei, amelyek stílust és hangulatot kölcsönöznek a szobának és kiválóan alkalmasak a központi világítás megteremtésére, kiemelve a szoba központi területét vagy asztalait. A függesztett mennyezeti lámpák és a csillárok is különböző fényforrásokkal kompatibilisek, így választhatunk cserélhető fényforrású és beépített LED-es lámpatestek közül is.

Rendezés:
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz