0

Kábel- és vezetékcsupaszítók

Ha elektromos vezetékekkel dolgozik, gyakran szükség van a kábel lecsupaszítására vagy leválasztására. Az általunk forgalmazott kábelcsupaszító és blankoló fogók szerszámok itt nagy segítséget jelentenek, mivel garantálják a gyors és megbízható munkát.

A lecsupaszított kábelvégeket ezután a megfelelő kábelsarukkal lehet ellátni krimpelő szerszámok segítségével.

Mivel sokféle kábel létezik, az eszköz ugyanolyan változatos. A sokoldalú termékcsalád magában foglalja a hagyományos kábel blankoló késeket, de például automatikus blankolókat is -mint amilyen a Phoenix Contact Wirefox 10 is -amelyek a megfelelő kábelátmérőhöz igazodnak, a kézi fogók, amelyek meghatározott keresztmetszetekhez igazíthatók.

Kínálatunkban a kiváló minőségő UNI-T digitális multiméterek is megtalálhatóak, amelyek általában raktárról elérhetőek.


blankoló, blankoló fogó, vezetékcsupaszító, kábelcsupaszító,

Rendezés:

A legjobb kábelcsupaszító

Természetesen nem válaszoljuk meg mert ez felhasználónként változhat, hogy kinek melyik modell vált be. Tapasztalataink szerint az automata kábelcsupaszítók és blankolók amelyeken állítható a csupaszolás hossza örvendenek a legnagyobb népszerűségnek a szakemberek körében. A Weidmüller Stripax kábelcsupaszítója dupla szigetelésű kábeleket is csupaszítja extra beállítás nélkül is.

Nem kevésbé ismertek és kedveltek a Jokari különböző célra tervezett és gyártott blankolói és csupaszítói amelyek elérhetőek adatkábelekhez és koax kábelekhez is.

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz