0

Kábel- és vezetékcsupaszítók

Ha elektromos vezetékekkel dolgozik, gyakran szükség van a kábel lecsupaszítására vagy leválasztására. Az általunk forgalmazott kábelcsupaszító és blankoló fogók szerszámok itt nagy segítséget jelentenek, mivel garantálják a gyors és megbízható munkát.

A lecsupaszított kábelvégeket ezután a megfelelő kábelsarukkal lehet ellátni krimpelő szerszámok segítségével.

Mivel sokféle kábel létezik, az eszköz ugyanolyan változatos. A sokoldalú termékcsalád magában foglalja a hagyományos kábel blankoló késeket, de például automatikus blankolókat is -mint amilyen a Phoenix Contact Wirefox 10 is -amelyek a megfelelő kábelátmérőhöz igazodnak, a kézi fogók, amelyek meghatározott keresztmetszetekhez igazíthatók.

Kínálatunkban a kiváló minőségő UNI-T digitális multiméterek is megtalálhatóak, amelyek általában raktárról elérhetőek.


blankoló, blankoló fogó, vezetékcsupaszító, kábelcsupaszító,

Rendezés:

A legjobb kábelcsupaszító

Természetesen nem válaszoljuk meg mert ez felhasználónként változhat, hogy kinek melyik modell vált be. Tapasztalataink szerint az automata kábelcsupaszítók és blankolók amelyeken állítható a csupaszolás hossza örvendenek a legnagyobb népszerűségnek a szakemberek körében. A Weidmüller Stripax kábelcsupaszítója dupla szigetelésű kábeleket is csupaszítja extra beállítás nélkül is.

Nem kevésbé ismertek és kedveltek a Jokari különböző célra tervezett és gyártott blankolói és csupaszítói amelyek elérhetőek adatkábelekhez és koax kábelekhez is.

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz