0

Műanyag termékek

Csövek, dobozok, idomok, egyéb műanyag termékek
 • Csövek

  A villamos kivitelezéseknél, gépeknél használt hajlékony védőcsövek egyik fő feladata a bennük elhelyezett vezetékek és kábelek mechanikai védelme.

  Kínálatunk részét képezi a hasított gégecső is amely egyszerű felhasználhatóságot ad és elsősorban a jármű és gépiparban népszerű.

  A hajlékony műanyag védőcsövek másik fontos tulajdonsága az, hogy szigetelő és elválasztó rétegként funkcionálnak akár falakban, födémekben vagy falon kívül szerelve, akár gépekben, berendezésekben alkalmazva. A hajlékony védőcsövek készülhetnek műanyagból vagy akár fémből is.

  A fém védőcsövek túlnyomó többségénél a hajlékony fémcső külső felülete valamilyen műanyag védőréteggel van bevonva.

   

  Jellemző tulajdonságaik:
  önoltó, halogénmentes, nagy hajlékonyságú, alacsony tűzveszélyességű, ütésálló, alaktartó, UV-álló, gyártói tartozékok, alkatrészek, 
  Forrás: villanylap.hu
   
  gégecső, hajlékony védőcső, koextrudált, villanyszerelési,
   
  Műanyag csövek: gégecső, Mü I, MüII, MüIII, spirálcső, csőidomok, Symalen cső,

 • Dobozok

  Kötődoboz, szerelvénydoboz, betondoboz, süllyesztett doboz, FK doboz,

 • Tömszelencék, kábelátvezetők

  Kicsi és feltűnésmentes kialakításuk ellenére a kábelvezetékek az elektromos berendezések fontos részét képezik a tömszelencék és a kábelátvezetők, ezért gyakorlatilag minden ipari és kereskedelmi területen alkalmazzák őket.

  A tömszelencék arra szolgálnak, hogy feszültségmentesen és víztől védetten helyezzék el a kábeleket az elosztódobozokba, elosztókba, kapcsolószekrényekbe stb. A kábeltömszelencék megvédik az elektromos alkatrészeket a mechanikai és környezeti hatásoktól, például a portól és a nedvességtől azáltal, hogy a kábeleket szilárdan és szorosan kötik a házhoz.

Rendezés:
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz