0

Fém kábelcsatornák, kábeltálcák

Kínálatunkban megtalálhatók az ipari villanyszerelésben használatos kiváló ár-érték arányú kábeltálcák és tartozékaik. Amennyiben a keresett terméket nem találod, írj nekünk a lenti e-mail címünkre, és ajánlatot készítünk a keresett típusra!

Kedvező áraink vannak az élelmiszeriparban használatos rozsdamentes (inox) rácsos gittertálcákra, és az általános felhasználású horganyzott vagy tüzihorganyzott kábeltálcákra is. 

Az általunk forgalmazott termékek rendszerelemeit is kínáljuk, akár tűzvédelmi megfelelőséggel, vagy minősített szereléssel-kivitelezéssel is!

 

Kulcsszavak: horganyzott kábeltálcaalu kábelcsatorna, fém kábelcsatorna, fém minicsatorna, alu minicsatorna, dlp csatorna

Rendezés:

 

Az ipari villanyszerelés és kivitelzés során kifizetődő a megfelelő minőségű kábeltálcák használata. A piacon manapság elterjedtek és nehezen megkülönböztethetők az olcsó és silány minőségű nagyon vékony anyagból készülő és minimális merevítéssel bíró fémtálcák. Természetesen ilyenre is tudunk ajánlatot adni, azonban helyette jó szívvel ajánljuk a raktárról a minőségibb, megbízhatóbb és nem mellesleg jobb munkavégzést lehetővé tevő (könnyebb vele dolgozni) jó ár-érték arányú kábeltálcáinkat.

Ezekkel a nagyobb fesztávú áthidalások, könnyebb a magasban végzett munka, így a különböző iparágak, mint az élelmiszeripar, gépipar és logisztika, jobb technológiai megoldások megvalósítását élvezhetik.

 

Miért jó a fém kábeltálca?

Horganyzott kábelcsatorna, vagy kábellétra használatával nagyobb teherbírást érhetünk el, és több kábel eszétikus és szakszerűelhelyezésére van lehetőségünk. LEginkább galvanizálással készül, de elérhető tüzihorganyzott vagy rozsdamentes kivitelben is, a megfelelő minősítésekkel. Rögzítése történhet a fali konzolok használatával (WW vagy WWS), illetve függőleges (mennyezeti) rögzítése menetes szárral, tartóprofillal (pl. profilsín) sodronnyal vagy szerelőszalaggal (hilti-szalag) is.

Kivitelezési munkatársaink nagy tapasztalattal és termékismerettel rendelkeznek az ipari kivitelezés területén, kérdés esetén keresd munkatársainkat a megadott elérhetőségeinken!

 

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz