0

Milwaukee Tárolás

Nagyon széles körben használható és rendkívüli konfogurációs lehetőséget rejt magában a Milwaukee tárolórendszere, a Packout.

  • Ládák, rendszerezők

    A Packout egy innovatív tárolási, rendszerező és szállítási rendszer, mely tartós polimer műanyag dobozokból, rendszerezőkből, szortimenterekből és szállító eszközökből áll. A moduláris kialakítás lehetővé teszi a dobozok, rendszerezők és tárolók egymásra rögzítését, így könnyen összeállítható és szétválasztható rendszert alkotnak. Azonban a rendszer nem merül ki ennyiben, a tárolók mellett egyes szerzámgépek, kéziszerszámok és tartozékok is kaphatók Packout-kompatibilis kofferekben, dobozokban!

    A tartozékok erős zárak és fogantyúk segítségével stabilan kapcsolódnak egymáshoz, és ellenállnak a durva környezeti hatásoknak és a fröccsenő víznek is. A Packout rendszer ideális szerszámok, alkatrészek és kiegészítők tárolására, szállítására és szervezésére a munkahelyen vagy útközben.

    Próbáld ki a Packout tárolótervező alkalmazását, mellyel néhány kattintással összeállíthatod a Neked tetsző berendezést, így megtervezve akár a munkahelyed, vagy szervizautód berendezését!

    MILWAUKEE ÜZLETI TÁROLÓKÉSZÍTŐ ALKALMAZÁS

Rendezés:
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz