0

Milwaukee Fogók

A Milwaukee fogók kiváló minőségű anyagokból készülnek és tervezésüknek köszönhetően kényelmes és ergonómikus a használatuk több óra munka során is.

A kábelvágó fogók az elektromos vezetékek vágására szolgálnak, és az egyik legfontosabb eszköz a villanyszerelők számára. Az előnyei közé tartozik a kiváló minőségű acél, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot, valamint az ergonomikus kialakítás, amely biztosítja a kényelmes és hatékony munkavégzést.

A kombinált fogók hasznos eszközök a fém vagy drót vágásához, illetve azok hajlításához vagy formázásához. Az előnyei közé tartozik az erős és tartós kialakítás, a kényelmes fogás, amely lehetővé teszi a hatékony és pontos munkavégzést. Népszerű termék a 7 az 1-ben többfunkciós kombinált fogó.

A VDE oldalcsípő fogók biztonságos és hatékony eszközök az elektromos munkákhoz, amelyek megfelelnek az összes szükséges biztonsági előírásnak. Az előnyei közé tartozik a megbízhatóság, a tartósság és a kiváló minőség, amely lehetővé teszi a biztonságos és pontos munkavégzést.

 

Rendezés:
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz