0

Milwaukee Körfűrészek

A körfűrész az egyik legfontosabb szerszám a faiparban. Az előnye, hogy nagyon hatékonyan és gyorsan vág, így lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű faanyag gyorsabb feldolgozását. A szénkefe nélküli Milwaukee akkus körfűrészek akár optimalizált akkumulátor cellafigyelővel és túlterhelés védelemmel is felszereltek.

A körfűrészek magas teljesítményű motorjai gyors és hatékony munkavégzést biztosítanak. A nagy fordulatszám és a kiváló vágási sebesség lehetővé teszi, hogy a körfűrészek gyorsan végigvágjanak a legkeményebb anyagokon is, még a nagy mennyiségű vágási feladatok során is. Válasszd a népszerű Milwaukee szerszámot!

Milwaukee akkumulátoros gérvágók a gyors daraboláshoz vagy pontos ferde vágásokhoz. Precíziós vágásokhoz ajánljuk a Milwaukee dekopírfűrészeket.

Ergonómikus és nagyteljesítményű hátsó foganytúval rendelkező körfűrész fa vágásához kifejlesztve.

 

Rendezés:

A Milwaukee körfűrészek egyedülálló teljesítményre képesek

A Milwaukee a körfűrészek és gérvágók területén is széles választékkal rendelkezik az ipar széles területének.

Az akkumulátoros körfűrészek és gérvágók általánosságban könnyűek és könnyen kezelhetőek, ami különösen fontos az asztalosok és tetőfedők számára, akik gyakran hordják ezeket ki a munkaterületre vagy akár a tetőre.

Az M18 akkumulátoros körfűrészek bizonyos modelljei nem csak fához hanem műanyag vágásához is ideálisak. A vezetősínnel kompatibilis modellek a legigényesebb kivitelezőnek is megfelelnek. Akár 50°-os vágási szög, nagy kapacitású akkumulátor (akár 12 Ah), valamint 190mm-es fűrészlap ami akár 66mm-es vágási mélységet tesz lehetővé.

A deszkák és gerendák vágásához létrehozott hátsó foganytúval ellátott M18 FCSRH66 típus ugyan olyan vágási sebességet nyújt, mint egy egyenértékű vezetékes körfűrész. A 12 Ah-s akkuval, egy töltéssel akár 570 db 90x45 mm-es fenyődeszkát is elvág.

Fedezze fel nálunk a kiváló minőségű körfűrészeket, amelyek a legösszetettebb feladatokat is könnyedén elvégzik. Ezek az eszközök nem csak gyorsak és hatékonyak, de rendkívül megbízhatóak is, így hosszú élettartamot és kitűnő teljesítményt garantálnak.

Termékismertető: Körfűrészek

A körfűrész egy igazán sokoldalú szerszám, amely segítségével kiváló pontossággal és gyorsasággal végzi a vágási munkálatokat. Ideális választás fában, fémekben vagy műanyagokban történő vágáshoz. Rendkívül hatékony a nagy mennyiségű anyag gyors eltávolításában, és akár hosszú munkaidőben is képes megfelelni az ipari szabványoknak.

Rendkívüli Pontosság 

A Milwaukee akkumulátoros körfűrészekkel elképesztő pontossággal lehet vágásokat végezni. A beállítható mélység- és szögvezérlőknek köszönhetően a munkadarabokon kiválóan egyenes vágásokat végezhet. A pontosan megtervezett fűrészlapon található fogak garantálják, hogy minden egyes vágás tiszta és pontos legyen, minimális torzulással és felfúródással.

 

Felhasználóbarát 

A körfűrész használata egyszerű és könnyű. Az ergonomikus kialakítású markolatnak köszönhetően kényelmesen illeszkedik a kezébe, és csökkenti a fáradtságot hosszú ideig tartó használat során. A könnyű hozzáférés a szerszámcseréhez és a beállításokhoz pedig gyorsabb és hatékonyabb munkát tesz lehetővé.

Összegzés

Összefoglalva, a Milwaukee körfűrészek kiváló eszközök a gyors, hatékony és pontos vágási feladatokhoz. Tartós anyagokból készülnek, magas teljesítményű motorral rendelkeznek, és könnyen kezelhetőek. Válassza ezt a nagy teljesítményű szerszámot, hogy munkája a lehető leggyorsabban, legpontosabban és leghatékonyabban végezhesse el. Vásároljon nálunk körfűrészt, és tapasztalja meg a kiváló minőségű eszközök nyújtotta előnyöket!

 

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz