0

Milwaukee Fűrészek, Csővágók

Az akkumulátoros fűrészek nagyszerű alternatívát jelentenek azok számára, akik szabadságot és kényelmet akarnak a munkájuk során.
 • Körfűrészek

  A körfűrész az egyik legfontosabb szerszám a faiparban. Az előnye, hogy nagyon hatékonyan és gyorsan vág, így lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű faanyag gyorsabb feldolgozását. A szénkefe nélküli akkus körfűrészek akár optimalizált akkumulátor cellafigyelővel és túlterhelés védelemmel is felszereltek.

  A körfűrészek magas teljesítményű motorjai gyors és hatékony munkavégzést biztosítanak. A nagy fordulatszám és a kiváló vágási sebesség lehetővé teszi, hogy a körfűrészek gyorsan végigvágjanak a legkeményebb anyagokon is, még a nagy mennyiségű vágási feladatok során is. Válasszd a népszerű szerszámot!

  akkumulátoros gérvágók a gyors daraboláshoz vagy pontos ferde vágásokhoz. Precíziós vágásokhoz ajánljuk a dekopírfűrészeket.

  Ergonómikus és nagyteljesítményű hátsó foganytúval rendelkező körfűrész fa vágásához kifejlesztve.

   

 • Orrfűrészek

  Az orrfűrészek kis méretű, könnyű és hordozható fűrészek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a pontos és finom vágást különböző anyagokban. Az előnyeik közé tartozik az ergonomikus kialakítás, a cserélhető fűrészlapok, a kiváló pontosság és a könnyű kezelhetőség.

  Az akkus orrfűrészek vagy szablyafűrészek nagy népszerűségnek örvdendenek az asztalosiparban is. A szablyafűrészeket kialakítás alapján Sawzall és Hackzall márkaneveken is ismerheted.

  Vásárolj hozzá gyári fűrészlapokat.

  Így vágj ketté 7 autót egy akkumulátorral:

 • Szalagfűrészek

  Akkumulátoros szalagfűrészek a kínálatából! A megszokott minőség és megbízhatóság jellemzi a szalagfűrészeket amelyek M18 és M12 rendszerben is kapható. Különböző vágási kapacitással akár 125 mm-ig. A bépített burkolat biztonságos vágást tesz lehetővé míg a míg a kis tömegű kialakítás (FBS64) a fej feletti munkát könnyíti meg.

  Az akkus szalafűrészekel szikramentesen hidegvághatunk acél, rozsdamentes acél, réz, műanyag, alumínium és fa anyagokat is.

 • Dekopírfűrészek

  A dekopírfűrészek vagy szúrófűrészek, univerzális eszközök, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a pontos és részletes vágást különböző anyagokban. Az előnyeik közé tartozik az egyszerű használat, a különböző vágási funkciók, a cserélhető fűrészlapok és a kiváló pontosság. A dekopírfűrészeket általában fában, műanyagban, fémlemezekben vagy akrilhoz használják, de számos egyéb felhasználási lehetőség is van, beleértve a gipszkarton, rozsdamentes acél vagy a PVC vágását. A szerszámok nagyrészt lefedik az iparban használt kéziszerszám igényeket és rendkívüli megbízhatóságukról híresek.

Rendezés:
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz