0

Milwaukee Ütvecsavarozók

Ha hatékony és megbízható akkus ütvecsavarozóra van szükséged a Milwaukee márka biztosan megfelelő választás számodra! A Milwaukee akkus ütvecsavarozói számos kiváló tulajdonsággal rendelkeznek, beleértve a hosszú akkumulátor-élettartamot és a könnyű használhatóságot. Az akkus ütvecsavarozó az egyik legfontosabb szerszám a műhelyben vagy az otthoni barkácsolás során, és a Milwaukee márka kiváló minőségű termékei minden kihívással megbirkóznak.

Ha más Milwaukee csavarbehajtót keresel akkor itt találod a teljes kínálatot.

Fedezd fel a Milwaukee M18 és M12 ütvecsavarozók erőteljes világát!

Az M18 sorozat 18V-os akkumulátorral rendelkezik, kiválóan alkalmas a nehéz feladatokhoz és vastag anyagokhoz, garantálva a hosszú élettartamot és a magas csavarozási teljesítményt. Az M12 sorozat kompaktabb és könnyebb, de még mindig erőteljes 12V-os akkumulátorral rendelkezik ami rugalmasságot nyújt könnyű és közepes munkákhoz. A Milwaukee ütvecsavarozókat a kiváló teljesítményű és megbízhatóságú akkumulátorok és töltők teszik még kiemelkedőbbé.

Mindkét sorozat kiváló csavarozási sebességet és ütőmechanizmust kínál, felgyorsítva a munkafolyamatokat. A tartósság, ergonómia és csavarozási pontosság ötvöződik, hogy a szakemberek maximális hatékonyságot és kényelmet tapasztalhassanak munkájuk során. Válaszd a MILWAUKEE M18 és M12 ütvecsavarozókat, és tapasztald meg az igazi teljesítményt és minőséget minden feladathoz!

Rendezés:

A Milwaukee ütvecsavarozók különleges megoldásai

A Milwaukee a ütvecsavarozók területén is széles választékkal rendelkezik az ipar széles területe számára. 

Rendkívül széles kínálat és az ipari felhasználók megelégedettsége jellemző a termékekre. A kínálatban megtalálhatóak a kisebb M12-es (12V) akkumulátorral rendelkező modellek és az M18-as (18V) típusok is. 

A POWERSTATE™ szénkefekefe nélküli motorok ideálisak a szakemberek számára, mivel kisebb méretben nagyobb sebességet, nagyobb nyomatékot és tartósságot biztosítanak. Emellett a POWERSTATE™ szénkefe nélküli motorok csökkentik a zajt is és gyorsabban hűlnek ezért évekig karbantartásmentes teljesítményt nyújtanak amely csökkenti a kiesést a termelésből. 

A REDLITHIUM™ akkumulátorok tovább bírják, gyorsabban "gondolkodnak" és keményebben dolgoznak*. A kémia, az akkumulátorkonstrukció és az áramköri tervezés egyedülálló integrációja a legnehezebb körülmények között is elsőrangú teljesítményt biztosít. A REDLITHIUM™ akkumulátorok több munkát biztosítanak a napi munka során és az akkumulátor élettartama alatt. 

Bizonyos modellekben 3 fokozatú DRIVE CONTROL lehetővé teszi a különböző sebességfokozatok közti átváltást és a nyomatékszabályozást. 

Ütvecsavarozók rendkívül hatékony eszközök, amelyek széles körben alkalmazhatóak különböző szerelési és szerelési feladatokban. Sokszor szükség van valami csavarozására vagy lecsavarozására, és ezek az eszközök sokat segíthetnek a feladat elvégzésében.

Miért érdemes használni az ütvecsavarozót?

Mert a használatuk számos előnyt kínál. Először is, jelentősen megkönnyíti a csavarozási feladatokat, lehetővé téve, hogy gyorsabban és hatékonyabban végezze el a munkát, mint a hagyományos kézi csavarhúzóval. Ez különösen hasznos lehet nagyobb projektek esetén, ahol a csavarok száma nagyon magas lehet.

Másodszor, szinte minden típusú anyagba képesek csavarokat behajtani, beleértve a fát, a fémeket és a műanyagokat is. Ez a rugalmasság azt jelenti, hogy egy rendkívül sokoldalú eszköz, amely számos különböző projekthez használható.

Végül, az ütvecsavarozók különösen hasznosak olyan helyzetekben, ahol a csavarok lecsavarozása nehézkes lehet. A szerszám ütőmechanizmusa hirtelen és erős forgó impulzust ad a csavarhoz, ami könnyen képes meglazítani a legmakacsabb csavarokat is.

Mikor érdemes használni az ütvecsavarozót?

Számos helyzetben érdemes használni. Ideális olyan helyzetekben, ahol sok csavar behajtása vagy kihajtása szükséges, mint például bútorok összeszerelése, építési projektek, szerkezetépítő csavarok behajtása vagy gépjárművek javítása. A különösen makacs csavarok esetében nagyszerű választás lehet a nagyobb nyomaték miatt, amit képes biztosítani.

Az akkumulátoros ütvecsavarozók előnyei

A hordozhatóságuk és a rugalmasságuk miatt nagyon népszerűek. Nincs szükség hosszú hosszabbítókábelekre, és bárhol használhatók, ahol szükség van rájuk. Mivel az akkumulátoros technológia az elmúlt években jelentősen fejlődött, ezek az eszközök ma már rendkívül erőteljesek és hosszú üzemidőt kínálnak egyetlen töltéssel.

Ezen túlmenően, általában rendelkeznek beépített LED világítással, ami lehetővé teszi a munka megvilágítását sötét helyeken is. Ez extra előnyt jelenthet olyan helyzetekben, ahol a megfelelő megvilágítás hiányzik.

Összefoglalva, az ütvecsavarozók, különösen az akkumulátoros változatok, rendkívül hasznos és hatékony eszközök, amelyek sokat segíthetnek a csavarozási feladatok gyors és hatékony elvégzésében. Minden otthoni barkácsolónak vagy szakembernek érdemes rendelkeznie egy ilyen eszközzel.

A nagy teljesítményű és nagy nyomatékú ütvecsavarozók elérhetőek 12 Voltos és 18 Voltos kivitelben is. Az M18-as ütvecsavarozó megfelelő választás lehet gumiabroncs szereléshez is.

GYIK

Tartós és erős kivitel

M18 és M12 szénkefés, szénkefementes (Brushless) és az erős FUEL motorokkal szerelve, ami nem csak a minőséget biztosítja, de a nagy csavarozási nyomatékot és maximális teljesítményt is!

Akkumulátoros üzemidő

Milwaukee ütvecsavarozóink kiemelkedő akkumulátor-üzemidőt biztosítanak más gyártók hasonló termékeihez képest, ha számít az akku üzemidő akkor mindenképp érdemes Milwaukee ütvecsavarozót választani. Tapasztalataink szerint az akkumulátor-technológiában nyújtja a legkiemelkedőbbet a Milwaukee a versenytársaihoz képest.

Nagy teljesítmény minden körülmények között

A Milwaukee akkumulátoros gépeire jellemzőek az akár -15°C-ban is hatékonyan és tartósan műkődö akkumulátorok.

Ütvecsavarozó funkciók és kiegészítők

A Milwaukee a gépeihez számos kiegészítőt, tartozékot kínál, mint övcsipesz, gumiburkolat, LED-világítás, intelligens csavarlazító funkció, stb. 

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz