0

Kereskedelem

Villamossági Szaküzlet

 

 A környék lakosságát és villanyszerelési szakembereit  igyekszünk minőségi termékekkel, jó árakkal kiszolgálni villamossági szaküzletünkben. A megfelelő megoldás megtalálásához segítségül vannak technikusi, műszerészi ismeretekkel rendelkező munkatársaink. Igyekszünk mindig a környék legjobb árait kínálni, párosítva a fiatalos, gyors és rugalmas kiszolgálással raktárról azonnal, különleges esetekben megrendelés alapján, akár másnapra. Különböző ismert márkák képviseletét is ellátjuk a régiónkban.

Egyszerű, speciális vagy egyedi terméket, megoldásokat szállítunk: dobozokat, vezetékeket, komplett PLC-s konfigurációkat, hitelesített mérő és analizáló műszereket, PC-s felügyeleti (SCADA) rendszereket, és sok száz és ezerféle szakmai megoldással szolgálunk. Megfelelő mennyiségű, esetleg méretű áru vásárlása esetén kiszállítást is kínálunk igény szerint. Régi és jó kapcsolatot ápoló ügyfeleink bizonyítják, hogy nem csak a pult mögött vagyunk alkalmazásban, hanem bármiféle segítséget igyekszünk megadni nekik. Legyen az szerszámok kölcsönadása vagy igény szerinti anyag-összeállítás...megbecsült ügyfeleinknek mindez természetesen elérhető.

 

Kérjük, további információkért, érdekességekért és állandó akcióinkért látogasson el telephelyünkre, ahol egy pohár ital, vagy egy csésze forró kávé mellett szakszerűen segítségül lehetünk akár egyedi megoldást keresve, akár szaktanács kellene, vagy csak egy kellemes beszélgetéshez kellemes dolgokról.


INFO: web@penta-elektrik.hu (online webáruház), rendeles@penta-elektrik.hu (üzlet)

TELEFON: +36 79 325 676 / 2-es gomb


 

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz