0

Földkábelek, légkábelek, kisfeszültségű erőátviteli kábelek

A PVC szigetelésű földkábelek használhatók közvetlenül a földbe fektetve de kábelcsatornában és fali rögzítéssel is alkalmazhatók. Használható ahol mechanikai sérülésnek nincs kitéve telepítés után, legyen az ipari üzem, kapcsoló berendezés vagy elosztóhálózat. Az NYY-J és az EYY-J erőátviteli földkábel műszaki paramétere abban tér el, hogy más a szigetelés közti kitöltő anyag.

 

AYCWY, alukábel, NaYY, NYY, NYCWY, SZRMKVM, SZAMKAM, NYCYY, réz földkábel, alumínium földkábel, alu földkábel, SSZXV, NFA2X

 

 

Készleten nem lévő kábel és vezeték áraink tájékoztató jellegűek!

Nem minősülnek ajánlattételnek, az aktuális árfolyam függvényében változhatnak.

Rendezés:

Az erő átviteli földkábelek vezetője készülhet rézből vagy alumíniumból, de a légkábelek alumíniumból készülnek a kisebb tömeg miatt. Az alumínium földkábel azonos keresztmetszet mellett kisebb terhelhetőségű a réz földkábelhez képest. A földkábelek leggyakoribb kivitelei az 5x10 vagy az 5x50-es földkábel de gyakori a 5x16 mm2 földkábel használata is az iparban. Mindig figyelembe kell venni a névleges keresztmesztethez (mm2) tartozó terhelhetőséget (amper) tervezéskor.

GYIK

Van-e vágási költség vagy minimálisan rendelhető hossz?

Az erőátviteli kábeleket méterre áruljuk és nem számolunk fel vágási díjat.

Az árak miért csak tájékoztatóak?

Sajnos a réz és az alumínium árfolyama is nagyon kitett a világpiaci helyzetnek amely gyorsan képes változni ezért a nem raktári tételek és mennyiségek árait minden esetben visszaigazoljuk, árajánlatot adunk.

 

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz