0

Ipari villanyszerelés

Tapasztalt technikus munkatársaink felkészült szakmai és humán oldali háttérrel dolgoznak, biztosítva a stabil és kiszámítható kivitelezési minőséget.

Kereskedelemi épületek villanyszerelése, raktárak, gyártó műhelyek, csarnokok és üzemek villanyszerelése és villamos rekonstrukciója, 

kábeltálca szerelés, ipari villanyszerelés, kábelezés, kábelbehúzás, ipari kivitelezés

Munkatársaink jelentős tapasztalattal rendelkeznek az ipari kivitelezés, vezérléstechnika, elosztó berendezések telepítése, valamint a fémipari tevékenységek területén.

Ipari létesítmények világítási hálózatának és erőaátviteli rendszerének kiépítését és karbantartását végezzük már több mint 20 éve. Továbbá vállaljuk üzemek és csarnokok, ipari parkok, raktárcsarnokok, kereskedelmi egységek, üzletek villanyszerelési munkáit.

Megbízásaink kivitelezése során mi kiemelten kezeljük a szerelés esztétikumát, úgy végezzünk a munkákat hogy az természetesen maximálisan kielégítse a megrendelő igényeit, azon felül tartalékokat is betervezünk a kivitelezésbe és mindezek mellett az elkészült munka esztétikus, szép is legyen. Munkáink esztétikumáról számos szakmai visszajelzést kaptunk, így a pozitív megbízói visszajelzések tükrében folyamatosan a legjobb minőségre és emelett a kiemelkedő szakmai igényességre törekszünk.

Projektjeink előkészítése során mérlegeljük a megrendelő igényeit, és azzal összhangban tervezzük meg a kivitelezés során alkalmazott technológiát. Igyekszünk a leghatékonyabb, ugyanakkor a leginkább költséghatékony megoldásokra törekedni. Szeretjük alkalmazni a gyártói rendszermegoldásokat, így pl. egy kábeltálcázás során lehetőség szerint alkalmazzuk a dübelezés helyett a szegbelövést amely történhet betonba, de akár rozsdamentes acélba is, akár tűzvédelmi minősítéssel is. Tartószerkezetek kivitelezésekor jelentős időmegtakarítás érhető el a rendszerelemek használatával, így különféle profilok (C profil, stb), konzolok használatával a helyszíni munka jelentősen csökkenthető.

Szolgáltatásaink az ipari villanyszerelés területén:

  • Ipari létesítmények elektromos hálózatának tervezése, kiépítése és felújítása.
  • UPS (szünetmentes) áramellátás tervezése, szerelése
  • Csarnokvilágítás korszerűsítése
  • Ipari gépek telepítése, technológiai sorok rekonstrukciója és bekötése
  • Gyártógépek üzembe helyezése, programozás (PLC, HMI, SCADA, frekvenciaváltó programozás)
  • Világítás korszerűsítése
  • Biztonsági világítás szerelése
  • Minősített munkák végzése
  • Villámvédelem kiépítése
  • Hibakeresés, szervizszolgáltatások

 

Sokféle villanyszerelési referenciával rendelkezünk az autóipar, faipar, kereskedelmi egységek, élelmiszeripar, olajipar, mezőgazdasági-állattartási vagy környezetvédelmi ipar különféle területein. Munkáink kivonatosan megtekinthetők folyamatosan frissülő referenciaoldalunkra kattintva.

Kérjük, amennyiben részletesebb vagy több referenciamunka érdekli, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

 

Hogyan történik az ipari létesítményekben a technológiai vagy általános villanyszerelés? Olvasd el rövid leírásunkat a javasolt szerelési és karbantartási leírásunkat!

 

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz