0

Ipari kivitelezés

 • Ipari villanyszerelés

  Rendkívül tapasztalt technikus munkatársaink felkészült szakmai és humán oldali háttérrel dolgoznak, biztosítva a kivitelezési professzionalizmust.

   

 • Ipari Automatizálás

  Évtizedes tapasztalatunk alapján felkészültek vagyunk a különleges igényű ipari automatizálási feladatok megoldására is. Szinte folyamatos innovációt alkalmazunk a legmodernebb de stabilan és megbízhatóan működő technológiák alkalmazásával.

  ipari automatizálás integrálása Penta-Elektrik

  Az általunk tervezett PLC-k, és SCADA rendszerek tökéletesen méretezhetők az adott feladatokhoz, a szükséges és leehtséges bővítési igények figyelembevételével.

 • Berendezésgyártás

  Gyártó részlegünk sokéves tapasztalattal bír az elektromos energiaelosztási és irányítástechnikai berendezésgyártás területén.

   

 • Villamos tervezés

  A tervezési munkák előtt már előre szükséges felmérni a leendő igényeket, az ügyfél elvárásait, folyamat szempontjából kritikus pontokat, és felkészülni azokra

 • Műszaki felülvizsgálatok

  Alapelvünk hogy minden feladatra a megfelelő szakembert delegáljuk, legyen az egy egyszerűbb felülvizsgálat, vagy akár egy komplettebb vezeték nyomvonal keresés, vagy szabványra felkészítő felülvizsgálat.

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 25 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Végösszeg:
Vásároljon még 25 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz