0

Impulzus relék

Az impulzusrelékkel a világítás kapcsolást egyszerűsíthetjük nyomógombokkal helyettesítve a kapcsolókat. Egyszerűsíti a vezetékezést és egy impulzusrelére párhuzamosan kötve több helyről is nyomógombbal kapcsolhatunk. Az alternatív és keresztkapcsolók vezetékezését és bekötését elfelejthetjük mert egy impulzusrelére számtalan nyomógomb köthető.

Kínálatunkban megtalálható a kiselosztóba szerelhető moduláris impulzusrelé, a sorolódobozba (szerelvény mögé) építhető de az applikációból vezérelhető Wi-Fi-s okosrelé is.

impulzus relé
Rendezés:

Az elosztószekrénybe telepített impulzus relé egyik nagy előnye, hogy utólag is könnyen lehet egy-egy kapcsolóval bővíteni a kapcsolási helyeket. Ha például később merül fel az igény a kinti világítás kapcsolására egy újabb helyről akkor egy már meglévő kapcsoló helyére felszerelt dupla nyomókapcsolóval és egy szál vezeték behúzásával könnyen teljesíthető az igény.

GYIK

Milyen fajtái vannak?

Beépíthetőség szerint van sínre (elosztószekrénybe) szerelhető és szerelvénydobozba (kapcsoló mögé) építhető kivitel.

Mire használható?

Egy nyomógomb segítségével a kereszt és váltókapcsolókat válthatjuk ki. Kevesebb vezeték szükséges és könnyebben bővíthető utólag a rendszer újabb kapcsolókkal.

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz