0

Relék, impulzus relék

A relé vagy más néven jelfogó egy elektromos árammal vezérelt kapcsolóelem. Az elektromos érintkezőket működtető feszültség általában eltérő a kapcsolt oldali feszültségtől. Például 240V-ot egy 12V-os relé is működtethet. A reléknek nagyon sok típusa létezik feszültség alapján AC vagy DC vagy funkció szerint fázisfigyelő, szintfigyelő, időrelé vagy impulzus relé.

Az időrelék lehetnek meghúzás késleltetés vagy elengedés késleltető funkcióval ellátottak. De vannak többfunkciós, (multifunkciós vagy éppen programozható digitális időrelék) miniatűr relék nyákba vagy foglalatba többféle láb kiosztással, áramerősséggel és feszültségszinttel.

impulzus, impulzus relé, impulzusrelé, inpulzus relé, inpulzusrelé, relék, relé aljzat
 • Felügyeleti relék

  Fázissorrend és fázisfigyelő relé, feszültségszint figyelő relé, áramfigyelő relé, feszültséghiány és túlfeszültség figyelő relé, szintfigyelő relé

 • Időrelék

  ütemadó relé, lépcsőházi automata, multifunkciós időrelé, időrelé, programozható digitális időrelé, elengedés késleltető relé

 • Impulzus relék

  Az impulzusrelékkel a világítás kapcsolást egyszerűsíthetjük nyomógombokkal helyettesítve a kapcsolókat. Egyszerűsíti a vezetékezést és egy impulzusrelére párhuzamosan kötve több helyről is nyomógombbal kapcsolhatunk. Az alternatív és keresztkapcsolók vezetékezését és bekötését elfelejthetjük mert egy impulzusrelére számtalan nyomógomb köthető.

  Kínálatunkban megtalálható a kiselosztóba szerelhető moduláris impulzusrelé, a sorolódobozba (szerelvény mögé) építhető de az applikációból vezérelhető Wi-Fi-s okosrelé is.

  impulzus relé

 • Relék

  ipari relé, printrelé, nyákrelé, relé foglalat, finder relé

Rendezés:
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz