0

Dőlésérzékelők

Az MP-SENSOR elektronikus dőléskapcsolói tranzisztoros vagy relékimenettel vannak ellátva. Abban a pillanatban, amikor elér egy előre beállított szöget, a megfelelő kimenet megnyílik vagy bezár. A rendkívül pontos kapcsolókat professzionális folyamatos működésre tervezték, és kiváló minőségben és pontosságban, valamint robusztus, kompakt és könnyen összeszerelhető kivitelben jelennek meg. Az érzékelő elemet és az elektronikát kiválóan védi a környezeti hatások ellen a tartós fémház.

 

Minden MP-SENSOR dőléskapcsoló nem használ higanyt, és hőmérséklet-kompenzált. A szögeket érintésmentesen méri egy modern, rendkívül pontos mikrovezérelt mikro-elektromechanikus rendszer (MEMS), intelligens kiértékeléssel.

 

Dőlésszög érzékelők telepíthetők helyhez kötött vagy mobil alkalmazásokba, amelyekben bármilyen szöget meg kell mérni és biztonságosan felügyelni. A dőléskapcsolók (amelyeket működésük miatt gyakran ütközésérzékelőknek is neveznek) tipikus alkalmazási esetei a dőlésgátló berendezések, emelőplatformok, targoncák, daruk, kotrók, mezőgazdasági gépek, teherautók utánfutói és a sok elektromos autó töltőállomás. De a dőlésszög kapcsolókra még sok más területen is szükség van, például mobilházakban, jachtokban, terepjárókban vagy szélerőművekben.

Rendezés:
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz