0

Tájékoztatás - Ünnepi nyitvatartás – Új helyre költözünk

2023-12-05 16:31

Szeretnénk tájékoztatást adni a cégünknél várható év végi munkarendről és a változásokról. A Penta-Elektrik telephely beruházása véget ért, és ennek eredményeként 2024 januárjában új szaküzletbe költözünk, itt várjuk Partnerinket a jövőben.

Tisztelt Partnerünk!        

Az év végi leltározásunkkal egyidőben számunkra nagy feladat a több mint 10000 raktári termék ellenőrzése és költöztetése, ezért ebben az időszakban előfordulhatnak termékhiányok, illetve a szaküzleti kiszolgálásban is kicsit nagyobb türelmet kérünk Vásárlóinktól. 

Helyszín

Utolsó nyitvatartási nap

Várható nyitási nap

Megjegyzés

Dózsa Gy. út 40.

régi szaküzlet

2023.12.16.

2024. 3.hét

újranyitásról tájékoztatást küldünk

Keleti krt. 28

új szaküzlet

 

2024.01.15.

korábbi kiszolgálás lehetséges

Az idei év utolsó nyitvatartási napja 2023. december 16-án lesz, ezen a napon 8:00-12:00 között állunk rendelkezésedre. Ezt követően az üzlet zárva tart a korszerűsítési munkálatok miatt.

A 2024 év első kiszolgálási napját 2024. január 8-án, hétfőre tervezzük az új szaküzletben. Fontos azonban megjegyezni, hogy ez a dátum változhat, és minden esetben tájékoztatunk az esetleges módosításokról.

A régi szaküzletben történő kiszolgálás várhatóan 2024. január 3. hetében kezdődik meg, de ebben az esetben is pontos tájékoztatást küldünk az időpont és a körülmények változásairól.

Az új szaküzlet hivatalos üzletnyitási időpontja 2024. január 15-én lesz, és ettől a naptól kezdve várunk a megújult környezetben.

Szerződött partnereinket kiemelten igyekszünk kiszolgálni, január első hetében, ha korlátozottan is, de az új telephelyen igyekszünk kiadni raktárból a sürgős megrendeléseket.

Mindent megteszünk azért, hogy a változások ne okozzanak nagy kellemetlenséget, és legnagyobb igyekezetünkkel azon vagyunk hogy minden vásárlókat jobb, szebb és magasabb színvonalú üzletben szolgálhassuk ki!

 

Köszönjük türelmedet és megértésedet ebben az átmeneti időszakban. Biztosak vagyunk benne, hogy az új szaküzlettel magasabb színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani.

 

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz