0

Krause alumínium létráinkról

2022-11-15 15:43

A jellegzetes kék KRAUSE céglogó évek óta a biztonságos és kényelmes munkavégzés, valamint a legmagasabb termékminőség szimbóluma.

Több mint 120 éves a Krause német vállalat amelyet a türingiai Bad Klosterlausnitzban alapítottak. A márkát sok ember munkája segítette, hogy elérjen a mai szintre. A cég sok fejlesztéssel és szabadalommal segítette a fejlődést elsősorban az alumínium létrák és ipari gurulóállványok terén.

Minden folyamat a vállalaton belül zajlik, a fejlesztéstől a gyártáson át az értékesítésig és a pontosan összehangolt szolgáltatásokig. A funkcionalitás, a balesetbiztonság és a kezelhetőség tekintetében saját szabványokat állítanak fel.

Jelenleg a Krause a világ több pontján több ezer munkatársat foglalkoztat és leányvállalatai vannak több földérszen is. A magyarországi gyárból is a magasban dolgozók számára kínálnak magas minőségő, professzionális termékeket.

Legyen szó egy alumínium létráról, speciális létráról, egy hajógyár állványzatáról, egy állványról a vonatok tisztítására és karbantartására, egy speciális teherautó állványról vagy egy lépcsőről az ipari termeléshez, a lehetőségek manapság szinte korlátlanok és mindezt kínálja a Krause.

A KRAUSE termékek naponta több milliószor bizonyítanak minden alkalmazási területen. A magánhasználattól a professzionális használaton át a kereskedelemben történő professzionális használatig, egészen a mindennapi ipari használatig és a személyre szabott speciális megoldásokig. A termékek mindig a legmagasabb minőséggel, rugalmassággal és tartóssággal nyűgöznek le. A saját laboratóriumban végzett legszigorúbb minőségi és biztonsági vizsgálatok, valamint az állandó anyag- és TÜV-vizsgálatok a KRAUSE-termékek esetében magától értetődnek. Független vizsgálatok és tanúsítványok sokasága igazolja termékeink magas minőségét.

KRAUSE - egy márka, amely él és mindig van még egy ötlete   

A sikeres márkák abból élnek, hogy minden alkalmazott magában hordozza a cég DNS-ét. Ezt a KRAUSE folyosóin sétálva tisztán érezheted. Legyen szó akár egy régi alkalmazottról, akár a vállalat által évente felvett sok új gyakornok egyikéről: A felhasználók biztonsága minden ember, minden projekt és minden fejlesztés elsődleges célja. Az összes előírás és szabvány betartása iránti elkötelezettséggel a teljes KRAUSE-csapat minden nap újra és újra lenyűgözően bizonyítja, hogy a hagyomány, az innováció, a részletekre való odafigyelés és a munka öröme nagyon jól kombinálható. Az úttörő vállalatvezetésnek és a stratégia következetes, a felhasználók igényeihez való igazodásának köszönhetően a KRAUSE 120 év után büszkén és nagy energiával áll a következő évek előtt.

 

Biztonságos munkavégzés a magasban minden vállalat számára kihívást jelent. Különösen a kis- és középvállalkozások kérdezik meg maguktól: Hogyan tudom munkáltatóként teljes mértékben kielégíteni a munkavédelem minden szempontját a vállalatban? Erre ideális megoldásaink vannak. A klasszikus létra és állványtechnikai termékek mellett, mint a lépcsők, létrák, emelvénylétrák, mobil állványok és egyedi megoldások, számos kiegészítő szolgáltatást kínálunk ügyfeleink igényeihez igazítva.

Mivel a Krause Magyaországon is képviselteti magát raktárral és gyártóüzemmel ezért a szállítás is gyors és rugalmas. Amely termékek nincsenek rakáron áruházunkban azoknak a szállítási ideje általában 5-7 munkanap.

Fontos tudnivalók a létra használatról:

 • Figyeljen a létra maximális teherbírására
 • Figyeljen a lábdugók minőségéra, kopására, hogy stabilan álljon a létra
 • Nem használható az állólétrát támasztólétraként
 • A létra lábait ne helyezze dobozra, egyenleten talajra, asztalra, vagy csúszós felületre
 • Biztonságos, csúszásmentes cipőt használjon
 • A létrán ne használjon olyan anyagokat és készülékeket, melyek veszélyforrást jelentenek, pl. veszélyes anyagok, magasnyomású mosó, hegesztő
 • Ne hajoljon ki létráról (billenésveszély !), inkább helyezze át máshova a létrát
 • Ügyeljen az elektromos vezetékekre - tartson megfelelő távolságot
 • Tartsa a megfelelő dőlésszöget a falhoz viszonyítva, ami 65-75º
 • A létrát stabil, megfelő támasztást nyújtó tárgynak, épületnek támassza
 • Adott körülmények között gondoskodjon rögzítésről, vagy kérje egy másik személy segítségét a létra stabilan tartásához
 • A folyosón vagy más közlekedőkben elhelyezett létra legyen figyelemfelkeltő, hogy ne akadályozzon másokat a közlekedésben
 • A cipője talpa legyen szennyeződésmentes (olaj), hogy megfelelő legyen a tapadás a létrán
 • A létrára fel és lemászás közben forduljon arccal a létra felé, és legalább egy kézzel fogja a létrát

Képek forrása: www.krause-systems.de, www.facebook.com/KrauseSystems

 

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz