0

Kábeldobok, dobos hosszabító

Kábeldobok kültéri és beltéri használatra, vagy az építkezésen dolgozó szakembereknek, háztartásban, a műhelyben, a kertben vagy az építkezésen. A hasznos extrák mellett a kábeldobok megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak. A termékszűrő és az összehasonlító funkció segítségével könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő dobos hosszabbítót.

Rendezés:

Kábeltekercs összehasonlítás - Mire kell figyelni, ha 50 m, 40 m, 25 m vagy 15 m kábeltekercset vásárol? Ami a kábeldobokat illeti, a termékek sokasága gyorsan felveti a kérdést, hogy melyik a megfelelő kábeldob az alkalmazásomhoz. Pontosan ebben fogunk segíteni az alábbiakban, függetlenül attól, hogy kezdő vagy profi.

 

Hogyan használja beltérben a kábeldobot?

Az alkalmazási terület a háztartási vagy a zárt, száraz helyiségeket célozza meg. A védőérintkezős csatlakozóaljzatokkal több készüléket is elláthat árammal. Az IP20 védettségi osztály (fedett) csak beltérben használható.

Zárt és standard kábeldobok

A zárt kábeldobot a kompakt kialakítás és a kényelmes kezelés jellemzi. A kábel a dobtest belsejében fel van tekerve, és teljesen eltűnik a dobozban. A kábel hossza 3 és 10 méter között változik. Vannak szabványos kábeldobok acéllemezből vagy műanyag testből beltéri használatra.

Dobos hosszabbítók kültérre

Minden acél- vagy műanyagból készült, IP44 védettségi osztályú dobos hosszabbító alkalmas kültéri használatra. (idegen testek és fröccsenő víz ellen védett). Függetlenül a beltéri vagy kültéri alkalmazástól, a kábeldobok különböző kábelhosszal vannak. A kábeldobok leggyakoribb kábelhossza 25 m, 33 m és 50 méter - szabadon választható az alkalmazástól függően.

Kábeldobok rendkívül robusztus gumiból

Ennél az új típusú kábeldobnál a dobtest speciális gumikeverékből készül. Ezáltal a kábeldob rendkívül robusztus, ütésálló, öregedésálló és időjárásálló. Ugyanakkor az anyag ellenáll a különböző olajoknak, zsíroknak, benzinnek és savaknak. Ez a kábeldob ezért folyamatos terhelésre és professzionális használatra is alkalmas.

Miért van szükség a kábeldob kitekerésére?

Nem ajánlott a kábeldobot feltekert kábellel használni. Ha a terhelés túl nagy, a kábeldob magja rendkívül felforrósodik. Ezért beépített túlmelegedés elleni védelmet írnak elő, amely még azelőtt működésbe lép, hogy a kábelszigetelés olvadni kezdene.

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz