0

Beépíthető, süllyesztett elosztók

A süllyesztett elosztó praktikus és dekoratív módszer arra, hogy akár egy meglévő fali aljzatból a feszültséget "odébb vigyük". Használaton kívül esztétikusan elrejthető munkalapba vagy asztallapba süllyesztve, így rejtve marad. A Penta-Elektrik Webáruház süllyesztett elosztóinak választékával bárki megtalálhatja az ideális megoldást a stílusos de bárhol elérhetõ dugalj létrehozásához. 

Diszkrét és praktikus. Az asztalba süllyeszthető elosztókat így lehetne jellemezni. Elérhető USB csatlakozóval de akár motoros kivitelben is. A rejtett elosztó nem vesz el helyet a hasznos felületből és mindig kéznél van, nem kell a pult alatti kábelkötegekkel és elosztókkal bajlódni.

Kulcsszavak:

elosztó, rejtett elosztó, süllyesztett elosztó, elosztó munkalapba, elosztó asztallapba,

Rendezés:

Süllyesztett elosztók a Penta-Elektrik Webáruházból: miért érdemes minket választani?


Munkalapba süllyeszthető konnektorok széles választéka

Webáruházunkban széles választék közül választhat, hogy megtalálja az Ön igényeinek legjobban megfelelő süllyesztett elosztódobozt, legyen az kör alakú oszlop vagy négyzet alakú. Az előbbi kevesebb helyet foglal el a bútor felületén, de mélyebbre nyúlik, mint az utóbbi. A ferde rejtett elosztódoboz beépítéséhez nagyobb felületre van szükség, de kisebb a beépítési mélysége.

A Penta webáruházában elérhetők a 2, 3, 4, 5-ös 230 V AC csatlakozóval ellátott modelleket, valamint USB-t, internetet (RJ-45), hangszórót, HDMi-t és ezek kombinációit is. A beépített töltő nagyon hasznos mobiltelefon, táblagép vagy más eszköz töltésére. A motoros változat pedig a legkényelmesebb az összes közül, mivel automatikusan, egyetlen gombnyomással kiemelkedik a felszínről és visszasüllyed.

Díjmentes házhozszállítás

Miután kiválasztotta a kívánt kivitelt, online áruházunk gyorsan kiszállítja megrendelését az Ön által megadott címre. A várakozási idő - ha raktárunkból kiszállítjuk csomagját - mindössze 1 nap. Ha külső megrendelésből kell kiszállítanunk a megrendelését, általában 3-14 napon belül az ország bármely pontjára kiszállíthatjuk csomagját. Mindezt 30000 Ft rendelési értéktől ingyenesen!

Sokféle kapcsoló, aljzat és elosztó egy helyről

Kínálatunkban megtalálhatók a konnektor- és csatlakozókábelek, megszakítók, mozgásérzékelők, dimmer kapcsolók, vegyes kapcsolók és Wifi távirányító kapcsolók minőségi gyártóktól. Minden termékünkre egy év garancia vonatkozik, a hibás terméket visszaküldjük ellenőrzésre, és 15 napon belül kicseréljük vagy megjavítjuk.

Miért hasznos a süllyesztett vagy rejtett elosztó?

A rejtett vagy süllyesztett elosztó egyik nagy előnye, hogy lehetővé teszi, hogy az aljzatokat könnyen elérhető helyen tartsa amikor szükség van rá. Amikor már nincs szükség rájuk, egy mechanizmus lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen visszasüllyedjen a bútorlapba. A hagyományos hosszabbítókkal ellentétben nem kell aggódnia a kábelek rendetlensége miatt, amely nem igazán esztétikus és balesetveszélyes is lehet. Kiválóan használhatók kenyérpirítók, kávéfőzők és turmixgépek cstlakoztatására konyhapulton, multimédiás eszközökhöz a tévéállványon, valamint laptopokhoz és telefonokhoz az irodákban.

GYIK

Milyen rejtett elosztót rendeljek?

Először el kell dönteni, hogy függőleges vagy vízszintes kialakítás kedvezőbb, valamint hogy van-e igény USB aljzatra. Ez után választhatunk szín, méret és egyéb paraméterek szerint.

Szükséges asztalos vagy villanyszerelő a beépítéshez?

Ez természetesen függ mindenkinek az egyéni kézségeitől de általánosságban elmondható, hogy a süllyeszthető elosztók elektromos csatlakoztatása egyszerű, hiszen egy dugvillát kell a dugaljba dugni. A bútorlapba történő süllyesztés már szerszámokat és némi precizitást igénylő feladat.

 

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz