0

Hosszabbítók, elosztók

hosszabbító, elosztó, t-elosztó
 • Beépíthető, süllyesztett elosztók

  A süllyesztett elosztó praktikus és dekoratív módszer arra, hogy akár egy meglévő fali aljzatból a feszültséget "odébb vigyük". Használaton kívül esztétikusan elrejthető munkalapba vagy asztallapba süllyesztve, így rejtve marad. A Penta-Elektrik Webáruház süllyesztett elosztóinak választékával bárki megtalálhatja az ideális megoldást a stílusos de bárhol elérhetõ dugalj létrehozásához. 

  Diszkrét és praktikus. Az asztalba süllyeszthető elosztókat így lehetne jellemezni. Elérhető USB csatlakozóval de akár motoros kivitelben is. A rejtett elosztó nem vesz el helyet a hasznos felületből és mindig kéznél van, nem kell a pult alatti kábelkötegekkel és elosztókkal bajlódni.

  Kulcsszavak:

  elosztó, rejtett elosztó, süllyesztett elosztó, elosztó munkalapba, elosztó asztallapba,

 • Kábeldobok, dobos hosszabító

  Kábeldobok kültéri és beltéri használatra, vagy az építkezésen dolgozó szakembereknek, háztartásban, a műhelyben, a kertben vagy az építkezésen. A hasznos extrák mellett a kábeldobok megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak. A termékszűrő és az összehasonlító funkció segítségével könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő dobos hosszabbítót.

Rendezés:
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz