0

Elszívó ventilátorok - Szellőztető ventilátorok

Kis helyiségek szellőztetéséhez általában elegendő egy elszívó ventilátor. A mennyzeti vagy fali ventilátorok az ilyen igények legnépszerűbb elemei közé tartoznak, amelyeket például pincehelyiségek, irodák vagy fürdőszobák szellőztetésére használnak. Kínálatunkban a fürdőszobai ventilátorok is megtalálhatóak időzíthető, páraérzékelős, automata zsalus de a mozgásérzékelős felszereltséggel is. Tapasztalja meg az elszívó ventilátorok előnyeit otthon és a munkahelyén is.


fürdőszoba ventilátor, fali ventilátor, szellőztető ventilátor, csőventilátor

Rendezés:

Ismeri az érzést egy kiadós forró zuhany után, vagy olyan fürdőszobákban, amelyeknek saját ablak nélkül kell boldogulniuk? A levegő felgyülemlik, a magas páratartalom hosszabb időre használhatatlanná teszi a fürdőszobát. A probléma azért áll fenn, mert gyakran hiányzik a hatékony szellőztetés - a penta-elektrik.hu kínálatából származó nagy teljesítményű fürdőszobai ventilátorral bármikor garantálhatja a kellemes klímát a fürdőszobában!

Páraérzékelős elszívó ventilátor

Ha a fürdőszobai ventilátor érzékeli, hogy a helyiség páratartalma meghalad egy bizonyos értéket, teljesen automatikusan bekapcsol egy ventilátor, amely gyorsan, problémamentesen és hatékonyan szállítja a levegőben lévő felesleges nedvességet a szabadba. Különösen az új épületekben vagy az ablak nélküli fürdőszobákban a lehetséges penészesedés már a kezdetektől fogva megelőzhető.

Időzítős szellőztető ventilátor

Kapcsolható a lámpával együtt is és a ventilátorba épített időzítővel beállítható, hogy a felkapcsolás után mennyi ideig (perc) üzemeljen. Praktikusan használható mellékhelyiségekben vagy olyan helyeken ahol rövid ideig tartózkodunk de a további szellőztetésre szükség van.


A fali ventilátorok különböző kivitelben kaphatók. Az Ön igényeitől függően vásárolhat tőlünk kifejezetten alacsony zajszintű vagy energiatakarékos működésű modelleket, illetve olyanokat, amelyek formatervezésükkel különösen lenyűgözőek. A rozsdamentes acél golyóscsapágy használata biztosítja a termékek hosszú élettartamát, ami hosszú távon költségmegtakarítást eredményez.

A rossz levegő a fürdőszobákban vagy a rosszul szigetelt vagy ablakhiányos lakóterekben nem kell, hogy rossz legyen. A kínálatunkban található fürdőszobai ventilátorokkal különböző méretű rendszereket vásárolhat, amelyek bármilyen méretű helyiségben hatékony légkeringést biztosítanak. A megfelelő modellt a kapacitás alapján válassza ki, amelyet köbméter levegő óránként (m3/h) adnak meg - kis és közepes méretű helyiségek esetében egy körülbelül 100 köbméteres fürdőszobai ventilátor ajánlott.

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz