0

Elszívó ventilátorok - Szellőztető ventilátorok

Kis helyiségek szellőztetéséhez általában elegendő egy elszívó ventilátor. A mennyzeti vagy fali ventilátorok az ilyen igények legnépszerűbb elemei közé tartoznak, amelyeket például pincehelyiségek, irodák vagy fürdőszobák szellőztetésére használnak. Kínálatunkban a fürdőszobai ventilátorok is megtalálhatóak időzíthető, páraérzékelős, automata zsalus de a mozgásérzékelős felszereltséggel is. Tapasztalja meg az elszívó ventilátorok előnyeit otthon és a munkahelyén is.


fürdőszoba ventilátor, fali ventilátor, szellőztető ventilátor, csőventilátor

Rendezés:

Ismeri az érzést egy kiadós forró zuhany után, vagy olyan fürdőszobákban, amelyeknek saját ablak nélkül kell boldogulniuk? A levegő felgyülemlik, a magas páratartalom hosszabb időre használhatatlanná teszi a fürdőszobát. A probléma azért áll fenn, mert gyakran hiányzik a hatékony szellőztetés - a penta-elektrik.hu kínálatából származó nagy teljesítményű fürdőszobai ventilátorral bármikor garantálhatja a kellemes klímát a fürdőszobában!

Páraérzékelős elszívó ventilátor

Ha a fürdőszobai ventilátor érzékeli, hogy a helyiség páratartalma meghalad egy bizonyos értéket, teljesen automatikusan bekapcsol egy ventilátor, amely gyorsan, problémamentesen és hatékonyan szállítja a levegőben lévő felesleges nedvességet a szabadba. Különösen az új épületekben vagy az ablak nélküli fürdőszobákban a lehetséges penészesedés már a kezdetektől fogva megelőzhető.

Időzítős szellőztető ventilátor

Kapcsolható a lámpával együtt is és a ventilátorba épített időzítővel beállítható, hogy a felkapcsolás után mennyi ideig (perc) üzemeljen. Praktikusan használható mellékhelyiségekben vagy olyan helyeken ahol rövid ideig tartózkodunk de a további szellőztetésre szükség van.


A fali ventilátorok különböző kivitelben kaphatók. Az Ön igényeitől függően vásárolhat tőlünk kifejezetten alacsony zajszintű vagy energiatakarékos működésű modelleket, illetve olyanokat, amelyek formatervezésükkel különösen lenyűgözőek. A rozsdamentes acél golyóscsapágy használata biztosítja a termékek hosszú élettartamát, ami hosszú távon költségmegtakarítást eredményez.

A rossz levegő a fürdőszobákban vagy a rosszul szigetelt vagy ablakhiányos lakóterekben nem kell, hogy rossz legyen. A kínálatunkban található fürdőszobai ventilátorokkal különböző méretű rendszereket vásárolhat, amelyek bármilyen méretű helyiségben hatékony légkeringést biztosítanak. A megfelelő modellt a kapacitás alapján válassza ki, amelyet köbméter levegő óránként (m3/h) adnak meg - kis és közepes méretű helyiségek esetében egy körülbelül 100 köbméteres fürdőszobai ventilátor ajánlott.

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz