0

MP-Sensor

MP-SENSOR - INNOVATÍV ÉRZÉKELŐK, 100% MADE in GERMANY

Motivációnk olyan innovatív termékek kifejlesztése, amelyek tökéletesen megfelelnek az Ön alkalmazásának. Erősségünk új, saját vagy ügyfélspecifikus termékek professzionális fejlesztése és kiváló vásárlói élmény biztosítása.

A robotika, a rakománykezelés (vákuumemelés), a mobil gépek és az általános mérnöki területek alkalmazásai széles termékválasztékunkhoz vannak előre meghatározva.

Kapcsolóinkat például gyakran használják vákuumszivattyúk vezérlőeszközeként, az ipari robotban lévő karvégi szerszám részeként vagy ütközésérzékelőként az elektromos töltőállomások biztonsági kikapcsolásához.

A Made in Germany azt is jelenti, hogy minden folyamatunkat úgy alakítottuk ki, hogy a maximumot nyújtsuk az ügyfélszolgálat területén és a termékek minőségében is. Minden termékünket Németországban fejlesztették és gyártották, és sikeresen forgalmazzák az egész világon.

MP-Sensor termékek áttekintése

MP-Sensor katalógus letöltése

Rendezés:

Nyomásérzékelőkre és vákuumérzékelőkre számos ipari és folyamattechnikai folyamatban van szükség. A nyomásérzékelők lehetnek egyrészt nyomáskapcsolók, másrészt nyomásátadók vagy -átalakítók.

A nyomáskapcsoló vagy vákuumkapcsoló bezár vagy kinyit egy kapcsolóérintkezőt, amint egy előre beállított nyomást elér. A nyomáskapcsoló például egy mágnesszelep vezérlésére használható, ha az egy bizonyos nyomáson nyit vagy zár. Ezzel szemben a nyomásjeladó vagy -átalakító a nyomás fizikai mennyiségét szabványosított ipari jellé (pl. 1-10 V vagy 4-20 mA) alakítja át. A nyomásérték leolvasható a feszültség- vagy áramkimenetről.

Kiváló minőségű nyomásérzékelők és vákuumérzékelők az MP-SENSOR-tól

Az MP-SENSOR számos kivitelben kínál nyomásérzékelőket. Különböző kivitelek állnak rendelkezésre, amelyeket rendkívül kompakt, helytakarékos felépítés jellemez. A típusok többek között a ház anyaga, a kimenetek száma és típusa, valamint a kezelhetőség tekintetében különböznek egymástól. A mérési tartomány, az elektromos csatlakozás és a folyadékcsatlakozás a legtöbb kivitelben szabadon választható. Továbbá számos különböző opció egészíti ki az MP-SENSOR nyomásérzékelők és vákuumérzékelők széles termékportfólióját.

Az intelligens és sokoldalú konfigurációs lehetőségeknek köszönhetően az MP-SENSOR érzékelők könnyen hozzáigazíthatók a legtöbb egyedi vevői igényhez.

Ha még mindig nem talál megfelelő terméket kínálatunkban, akkor szívesen vesszük, ha kapcsolatba lép velünk egy speciális fejlesztéssel kapcsolatban!

 

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz