0

Villámvédelmi anyagok

Ma már egyre több az értékes berendezés, gép és eszköz ezért az épületek többségében használnak valamilyen villámvédelmi anyagot amellyel a villám feszültségét igyekszünk levezetni a földbe. A villámvédelmi felfogó vagy szívócsúcs a legfelső eszköz ezzek össze vannak kötve az épület külső felén és egy fém (acél) levezetővel az épület falán le vannak vezetve a földbe. Ez a villámvédelmi rendszer sok kiegészítő összekötőkből áll amellyekkel például az ereszcsatonát kötik be vagy a különböző formájú, méretű és anyagú vezetőket csatlakoztatják egymással. Ügyfeleink számíthatnak segítségünkre a megfelelő villámvédelmi anyag kiválasztásában.

A J.Pröpster kiterjedt földelő és öszekötő termékcsaládja egyedi, szabadalmaztatott és szabadalom alatt álló termékeket tartalmaz, amelyek a munka és az idő megtakarítását szolgálják. Nincs jobb választás a megbízható földbilincseknél.

Kínálatunkben megtalálhatóak a földelési anyagok, villámvédelmi csatlakozók, tetővezetők, villámvédelmi felfogók és levezetők egészen a földelő rudakig minden. A tüzihorganyzott bilincsek és összekötők széles kínálatát nyújtjuk, de sok termék galvanizált vagy rozsdamentes anyagből készült. A villámvédelmi anyagok felhasználása olyannyira széles körű ,hogy ma már minden családi ház, lakás, iroda vagy ipari épületben megtalálhatóak.

További termékcsoportok a témában:

> Villámvédelmi anyagok a J.Pröpster kínálatából

> Több termék a villámvédelem és földelés témából

> Földelőszondák

> Villámvédelmi összekötők, kapcsok és alkatrészek

 

Rendezés:
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz