Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!

0

Gyártók

Legrand, Schnedier-Electric, ETI, OBO, Eaton, Moeller, Omron,

 • Legrand

  Legrand termékek

 • J.Pröpster

  villámvédelmi anyagok, túlfeszültség védelmi, földelés, EPH,

 • MP-Sensor

  MP-SENSOR - INNOVATÍV ÉRZÉKELŐK, 100% MADE in GERMANY

  Motivációnk olyan innovatív termékek kifejlesztése, amelyek tökéletesen megfelelnek az Ön alkalmazásának. Erősségünk új, saját vagy ügyfélspecifikus termékek professzionális fejlesztése és kiváló vásárlói élmény biztosítása.

  A robotika, a rakománykezelés (vákuumemelés), a mobil gépek és az általános mérnöki területek alkalmazásai széles termékválasztékunkhoz vannak előre meghatározva.

  Kapcsolóinkat például gyakran használják vákuumszivattyúk vezérlőeszközeként, az ipari robotban lévő karvégi szerszám részeként vagy ütközésérzékelőként az elektromos töltőállomások biztonsági kikapcsolásához.

  A Made in Germany azt is jelenti, hogy minden folyamatunkat úgy alakítottuk ki, hogy a maximumot nyújtsuk az ügyfélszolgálat területén és a termékek minőségében is. Minden termékünket Németországban fejlesztették és gyártották, és sikeresen forgalmazzák az egész világon.

  MP-Sensor termékek áttekintése

  MP-Sensor katalógus letöltése

 • Omron Ipari Automatizálás

  A Penta-Elektrik ipari automatizálási részlete az OMRON Industrial Automation partnereként működik közre a gyártás optimalizáció világszintű innovációjában.
  Érzékelési és vezérléstechnikai szakértelmünk révén lehetővé tesszük a gyártók számára a nagyobb termelékenységet, egyszerűsített hatékonyságot és a precíz monitorozást.

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 25 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Végösszeg:
Vásároljon még 25 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz