0

Falon kívüli konnektorok és kapcsolók

Vannak olyan helyzetek amikor nem kivitelezhető a csövek és kapcsolók falba süllyesztése. Ha ilyen merül fel akkor tökéletes megoldás a falon kívüli dugalj, konnektor és kapcsoló. Utólag is gyorsan és bontás nélkül szerelhetőek beltérben és kültében egyaránt. A falon kívüli konnektorok és kapcsolók vízmentes (IP44, IP55) kivitelben is vásárolhatóak. A kültéri falon kívüli vízmentes dugaljak csapófedelesek, és mind a beltéri mind a kültéri változatok elérhetőek különböző kombinált összeépítésekben: dugalj+101-es kapcsoló, dugalj+dugalj, dugalj+106 kapcsoló.

fk szerelvények, fk kapcsoló, falon kívüli dugalj, falra szerelhető kapcsoló,
Rendezés:

Falon kívüli lapos kapcsoló

A falon kívüli kapcsolók és dugaljak sokkal több helyen alkalmazhatóak mint elsőre gondolnánk. Utólagos szereléseknél, faházaknál vagy panellakásokban nem válthatóak ki mással a falon kívüli lapos konnektorok. A falon kívüli konnektor és a falon kívüli kapcsoló IP44 védettségű is lehet kültéri felhasználásra.

A Schneider Electric és a Legrand falon kívüli konnektorjai és falon kívüli kapcsolói nem csak fehér hanem krém színben is megvásárolhatóak.

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz