0

Elosztószekrények, lemezszekrények

fémszekrény, lemezszekrény, felvonulási szekrény, vezérlőszekrény
 • Fogyasztásmérő szekrények

  Rendszerengedéllyel rendelkező fogyasztásmérő szekrények különböző kivitelben. Csatári Plast szabadvezetékes vagy földkábeles fogyasztásmérő szekrények.

  A Csatári Plast fogyasztásmérő szekrényei kiváló minőségű műanyagból készülnek, amely ellenáll a korróziónak és az időjárási viszontagságoknak. Emellett biztosítják a szükséges védelmet és biztonságot a beépített mérőberendezéseknek.

 • Fémszekrények, műanyagszekrények

  A villamosiparban használt elosztószekrények amelyek lehetnek fémszekrények és műanyagszekrények is kulcsfontosságú komponensek az ipari energiaelosztásban. Ezek a szekrények általában két fő kivitelt mutatnak: maszkos (modulos) és sima (szerelőlapos) illetve átlátszó és tele ajtós.

  A fémszekrények, legyenek azok acélból vagy rozsdamentes acélból (rendelésre) készültek, rendkívül tartósak és ellenállók a külső hatásokkal szemben. Maszkos kivitelük esetén általában festett vagy porfestett felülettel rendelkeznek, amely tovább növeli a korrózióállóságukat. A maszkos fémszekrények gyakran az ipari környezetekben találják alkalmazásukat, ahol fontos a mechanikai és a víz elleni védelem.

  A műanyagszekrények könnyűsúlyú és ellenálló anyagokból készülnek, mint például az ABS. Ezek a szekrények kiválóan ellenállnak a vegyi anyagoknak és a korróziónak. Az átlátszó ajtó egyszerő ellenőrzést tesz lehetővé az ajtó kinyitása nélkül.

  Mind a fémszekrények, mind a műanyagszekrények fontos szerepet játszanak a villamosberendezések biztonságos és rendszerezett működéséhez és a választás között általában az adott alkalmazás követelményei és a környezeti tényezők döntenek.

Rendezés:
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz