0

Mean Well LED tápegység

A Mean Well a tápegységek vezető gyártója, és gazdag választékot kínál a feladatok széles skálájához. Sorozattól és típustól függően olyan előnyöket élvezhet, mint a magas fokú víz- és szennyeződés elleni védelem, a beépített dimmerek és a különféle védelmi mechanizmusok. Ezenkívül minden tápegység kiváló kivitelezéssel és kiváló minőségű anyagokkal nyűgöz le.

LED-es tápegységek széles választékát kínáljuk a LED-es világítási alkalmazások működéséhez kültéri és beltéri megoldásokhoz egyaránt.

Évek óta értékesítjük a Meanwell tápegységeket és sok ezer eladott tápegység után mi is tudjuk, hogy miért ajánljuk: mert egyszerűen a legmegbízhatóbb! Nem véletlen terjedt el és lett a tápegységek egyik legismertebb családja. A Meanwell tápegységel elérhető áron kínálnak minőséget!

Rendezés:

Mean Well "elpusztíthatatlan" LED tápegységek

A Mean Well tanúsított gyártó: SVHC/REACH, RoHS/PFOS, Ásványi anyagok konfliktusmentességéről szóló nyilatkozat. A Mean Well tápegységek elsősorban a kiemelkedő megbízhatóságuk miatt váltak elismerté.

A tajvani Meanwell olyan elektronikus vezérlőberendezéseket szállít, mint a LED-transzformátorok, tápegységek LED-es világítási alkalmazásokhoz és még sok más.

A Mean Well 1982 óta van jelen a piacon, és elektronikus előtétek és kapcsolóüzemű tápegységek széles választékával rendelkezik.
A Tajvanon és Kínában üzemeket működtető gyártó sikerreceptje a megbízhatóság alacsony áron. Az alkalmazási területek a számítógépek tápegységeitől az ipari automatizáláson át a távközlésig terjednek, most már a LED-technológiához is.

Választékunk a LED-es lámpatestekhez és világítási rendszerekhez való válogatott és bevált LED-es tápegységekre korlátozódik.

Meanwell tápegységek alkalmazásai:

  • 1. LED-transzformátorként, LED-tápegységként 12V-os LED-lámpák, például GU5 típusú lámpák működtetéséhez
  • 2. LED-es közvilágítási lámpák előtétjeként
  • 3. Meanwell tápegységek népszerűek LED-es reflektoroknál
  • 4. LED-tápegységként a LED szalag alkalmazásoknál

     

Összefoglaló a legjobban bevált termékcsaládokról: (XLG, LPC, LPV)

A robusztus Meanwell XLG sorozat


Minden Meanwell XLG készülék IP67 védett fémházban kapható.
PWM vagy 1-10V külső bemenetek állnak rendelkezésre. (AB típus)
Használat: közvilágítás, fényvetők, színpad világítás, tér és csarnokvilágítás, DMX tápegységek, LED szalag világítás
A Meanwell XLG magas, akár 93%-os hatásfoka (üzemállapottól függően)
4 kV-os túlfeszültség-ellenállás
5 év gyártói garancia

A kültéri üzemelés -40 ° C és + 90 ° C közötti környezeti hőmérsékleten lehetséges.

 

A népszerű Mean Well LPV tápegység sorozat


A legnagyobb számban értékesített tápegységek a kedvező ár-érték arányának. A műanyag házba épített vízálló IP67 védelemmel ellátott állandó feszültségű tápegység.

A 35W-tól 150W-ig terjedő teljesítményű tápegységek rövidzárvédelemmel, túlfeszültégvédelemmel és túláramvédelemmel biztosítottak. Legnépszerűbb modellek: A 60W-os LPV-60-12 és a 35W-os LPV-35-12.

Az állandó áramú LPC sorozatú tápegységek

Az áramgenerátoros tápegységek közül a Mean Well LPC tápegységeket ajánljuk. Kialakításban az LPV sorozathoz hasonlóak védettségben és garancia időben is amely 2 év gyártói garancia.

 

Mean Well tápegységeket több mint 10 éve forgalmazunk az ez idő alatt értékesített sok ezer tápegység meghibásodási aránya 0,1% alatti. Ügyfeleink elégedettsége a mi megelégedésünk is. A

 

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz