0

Adapterek, tápegységek

adapter, tápegység, szünetmentes, UPS
 • Univerzális tápegységek

  adapter, univerzális tápegység, univerzális adapter,

 • Szinuszos szünetmentes tápegységek, ipari tápegységek

  A tiszta szinuszos szünetmentes tápegység alkalmasak a központi fűtés kazán működtetésére de a legtöbb háztartásban használt eszköz működthet róla, természetesen megfelelően méretezve. A Kemot szünetmentes inverterek vagy az nJoy Aira szünetmentes tápegységek többféle védelemmel rendelkeznek amelyek biztonségos működtetést tesznek lehetővé. Beépített túlterhelés, rövidzárlat, túlfeszültség és túlmelegedés védelemmel vannak ellátva amelyek modellenként eltérhetnek. Az általunk fogalmazott szünetmentesk tápegységek külső akkumulátorral üzemelnek, nincs beépített akkumulátor. Szünetmentes tápegység kazánhoz jó döntés bizonytalan áramellátás esetén mert a nJoy és a Kemot szünetmentes tápegységek automatikus átkapcsoló automatikával rendelkeznek.

  Vásárolj szinuszos szünetmentes tápegységet és a legfontosabb eszközeid elérhetőek maradnak!

 • Akkumulátor töltők, egyéb töltők és töltésvezérlők

  akkumulátor töltő, akkutöltő, töltő,

 • Mean Well LED tápegység

  A Mean Well a tápegységek vezető gyártója, és gazdag választékot kínál a feladatok széles skálájához. Sorozattól és típustól függően olyan előnyöket élvezhet, mint a magas fokú víz- és szennyeződés elleni védelem, a beépített dimmerek és a különféle védelmi mechanizmusok. Ezenkívül minden tápegység kiváló kivitelezéssel és kiváló minőségű anyagokkal nyűgöz le.

  LED-es tápegységek széles választékát kínáljuk a LED-es világítási alkalmazások működéséhez kültéri és beltéri megoldásokhoz egyaránt.

  Évek óta értékesítjük a Meanwell tápegységeket és sok ezer eladott tápegység után mi is tudjuk, hogy miért ajánljuk: mert egyszerűen a legmegbízhatóbb! Nem véletlen terjedt el és lett a tápegységek egyik legismertebb családja. A Meanwell tápegységel elérhető áron kínálnak minőséget!

Rendezés:
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz