0

Energiaelosztás

 • Moduláris berendezések

  Áramvédő kapcsoló, FI relé, ÁVK, kismegszakító, kombi FI-relé, mágneskapcsoló, hőkioldó, kontaktor, motorvédő kapcsoló, motorindító, moduláris kapcsolóm nyomógomb

 • Adapterek, tápegységek

  adapter, tápegység, szünetmentes, UPS

 • Energiaelosztás segédanyagai

  fázissín, kalapsín, sorolósín, villás, fogas, bekötőkapocs, csatlakozó kapocs

 • Villanykapcsolók, dugaljak, szerelvények

  Szinte észre sem vesszük, hogy egy nap hányszor kapcsolunk villanykapcsolóval. Elengedhetetlen része az életünknek éppen ezért egy kihagyhatatlan alkotója lakásunknak vagy irodánknak. A modern megjelenéstől a letisztult és egyszerű design-ig nagyon széles a villanykapcsoló kínálatunk. Elérhetőek a valódi tömörfa vagy éppen fém, kő vagy bőr kapcsolók és teljes szerelvénycsaládok is. Ezek közül a kiemeltek a Legrand villanykapcsolók a Gewiss villanykapcsolók és a Kopp valódi tölgyfa vagy bükk kapcsolói. A legolcsóbb villanykapcsolótól az exkluzív megjelenésig megtalálhatja a megfelelőt.


  INNOVATÍV TERMÉKKERESŐ

  Szűrhetsz gyártóra, funkció alapján tudsz árösszehasonlítást végezni modelltől függetlenül vagy design alapján a kategória csempék közül választva is továbbléphetsz!


  Kulcsszavak: villanykapcsoló, zsinórkapcsoló, dugalj, csatlakozóaljzat, 2p+f, 101 kapcsoló, 106 kapcsoló, nyomókapcsoló, konnektor, legrand kapcsoló, schneider kapcsoló, legrand valena, asfora kapcsoló

   

 • Kondenzátorok

  kodnenzátor, kondi, üzemi kondenzátor, indító kondenzátor

 • Elosztószekrények, lemezszekrények

  fémszekrény, lemezszekrény, felvonulási szekrény, vezérlőszekrény

 • Ipari automatizálás, relék

  Megtalálhatod kínálatunkban az iparban használatos eszközök, műszerek és berendezések komponenseit, a programozáshoz, megjelenítéshez-vizualizációhoz szükséges termékeket, a különböző igények szerinti érzékelőket, szenzorokat.

   

  Válassz a lenti kategóriák közül, vagy igény szerint használható a szűrési lehetőségeket is! 

  Amennyiben nem találod a keresett terméket vagy megoldást, írj nekünk üzenetet a web[kukac]penta-elektrik.hu címünkre és örömmel adunk ajánlatot!

  Cégünk kizárólagos forgalmazói jogokkal rendelkezik Magyarországon a német MP-Sensor termékeire. Az MP-Sensor

   

  Kulcsszavak: 

  relé, impulzus relé, lépcsőházi automata, kapcsolóóra, időkapcsoló, úszókapcsoló, szintkapcsoló, folyadékszint, felügyeleti relé, multifunkciós relé, időrelé, ipari relé, miniatűr relé, PLC, Hmi, érintőkijelző, terminál, ipari szenzor, nyomáskapcsoló, ipari automatizálás, automatizálás, ipar 4.0, m2m, 

   

 • Biztosíték aljzatok, szakaszolók

  késes aljzat, biztosíték aljzat, szakaszoló, üvegbiztosíték aljzat, biztosíték foglalat.

 • Fogyasztásmérők, almérők

  fogyasztásmérő, almérő

   

  Az elektromos áram fogyasztásának a mérésére használnak fogyasztásmérőket. A nem hitelesített fogyasztásmérők leginkább almérésre és nem joghatásos mérésre alkalmasak. Természetesen a mérők nagy része utólagosan hitelesíthető mint egy bármilyen más mérőműszer. Kínálatunkban megtalálhatóak a digitális és elektromechanikus fogyasztásmérők is valamint egyfázisú és háromfázisú mérők is.

Rendezés:
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz