0

Cégünkről


A Penta-Elektrik Kft. családi vállalkozásként alakult 2000-ben. Vászics Lajos alapító-tulajdonosunk a villamosiparban tevékenykedik, egészen a '70-es évek végétől kezdve. 1993-tól önálló vállalkozóként dolgozott, komoly szakmai sikereket elérve, magas szakmai elismerést szerezve országos, majd nemzetközi szinten is.

Vállalkozásunk kezdetben elektromos tervezéssel, kivitelezéssel, ipari berendezések gyártásával és automatizálásával, valamint irányítástechnikával foglalkozott. A későbbiekben indítottuk el kereskedelmi tevékenységünket is, amely a szolgáltatásaink magas színvonalát és rugalamsságát is nagyban támogatja, és amely folyamatosan fejlődve a környék meghatározó villanyszerelési szaküzletévé nőtte ki magát. Nálunk folyamatos a szakmai, a kivitelezési és a kereskedelmi fejlődés. Cégünk már második telephelyét nőtte ki, kereskedelmi raktárkészletünk átlagosan 9000 raktári tétellel büszkélkedhet, amely a minél szélesebb körű ügyfélkiszolgálást biztosítja.

Kereskedelmi részlegünk meghatározó a környék villamos iparágában. Rugalmas és szakértő kollégáink mérsékelt (nagy- és kiskereskedelmi) árakkal, jó hangulattal és gyors kiszolgálással várják ügyfeleinket. Forgalmazzuk szinte az összes meghatározó márka, illetve gyártó termékeit, továbbá rövid határidővel nem ismerünk lehetetlen feladatot. Keresse kollégáinkat bizalommal!

Tervezői és kivitelezői munkáink során is törekszünk a magas szakmai színvonalra és minőségre. Nézőpontunk, hogy nincs olyan probléma, melyre ne találnánk megoldást. Ezt bizonyítja referenciáink széles skálája: dolgoztunk megannyi iparág számára. A teljesség igénye nélkül: élelmiszeripar (hűtőházak, gyártósorok, feldolgozó üzemek), gépjárműipar (alkatrészgyárak), agráripar (takarmánykeverő üzemek, állattartó telepek), közművek (vízműtelepek, szennyvíztelepek, szennyvízátemelő rendszerek, áramszolgáltatók). Referenciáink részletes, fényképes leírását megtalálja az Ipari kivitelezés menü Referencia munkáink pontja alatt.

Az utóbbi években egyre nagyobb igény mutatkozik az energiaelosztó, illetve -vezérlő szekrények tervezésére és gyártására. Felkészült műhelyünkben ezen igényeknek próbálunk megfelelni, ügyfeleink visszajelzése szerint egyre sikeresebben. Elosztó, vezérlő, fázisjavító és egyéb működtető szekrényeket készítettünk többek között bankok, kórházak, ipari és mezőgazdasági üzemek, áruházak részére.


2006-ban cégünk bevezette az ISO 9001-2001 minőségügyi rendszert, melyben meghatároztuk céljainkat, hogy minél magasabb színvonalon szolgálhassuk ki Önöket. A rendszernek köszönhetően pontosabb és áttekinthetőbb megrendelés- és árukezelést, ezáltal gyorsabb kiszolgálást tudunk nyújtani, mely ügyfeleink hatékonyságát is emeli.

Az alapító tulajdonos mindig így hivatkozott magára:

Szakember vagyok, nem üzletember

 

És ez így is van.


 

Ez a mondás a mottója, és ezt a hozzállást adta és adja tovább az új kollégáknak is, így ennek tudatában végezzük mi is a mindennapi munkánkat, azzal a reménnyel hogy ezáltal hosszú távú és mindenki számára előnyös kapcsolatokat és munkákat valósíthatunk meg.

 

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz