0

Berendezésgyártás

Gyártó részlegünk sokéves tapasztalattal bír az elektromos energiaelosztási és irányítástechnikai berendezésgyártás területén.

 

villamos elosztoszekrény, vezérlőszekrény szereléseGyártó részlegünk sokéves tapasztalattal rendelkezik az elektromos berendezések gyártása területén, ipari energiaelosztási és irányítástechnikai előállításban. Gyors ajánlatot adunk a megfelelő elosztó berendezések tervezésére, kiválasztására, gyártására és az ehhez kapcsolódó teljes körű feladatokra, dokumentációkra.

Termékeinkben a piacon elérhető legkorszerűbb márkák termékei kerülnek beépítésre, biztosítva a korszerű és üzembiztos működést, valamint a hosszú üzemi élettartamot. Természetesen az üzemünkben gyártott berendezések rendelkeznek az MSZ EN ISO 9001 minőségbiztosítási igazolásokkal, mely garantálja az elvégzett munka minőségét. A legismertebb márkák európai képviseleteivel való szoros együttműködésünk szavatolja a gyors alkatrészellátást, -szállítást és -gyártást.

 

 

 

 

 

Kérdése van berendezésgyártással kapcsolatban?

Vegye fel szakértő kollégánkkal a kapcsolatot, írjon a penta@penta-elektrik.hu címünkre, vagy hívja a +36 79 325 676 (123-as mellék) telefonszámon!

 

 

 

 

Kosár tartalma
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 29 999 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz